Thursday, February 16, 2012

♥♥ Two years @ Fraser HiLL #Tamat sudahh . . .






Entry terakhir buat ♥♥ Two years @ Fraser HiLL . . Memang kenangan terindah sampai ke sini... Bila ai membuat keputusan nak ke Fraser Hills untuk meluangkan masa bersama sama hubby sempena menyambut ulangtahun perkahwinan we all yang ke-2, ramai yang memberi respons negatif ! 



"Tak takut ke Fraser Hills tu orang kata SERAM ! KERAS "

"Apa yang BEST kat Fraser Hills tu??"

"Pergi Fraser Hills je??? Ada ape je ??"



Tapi ai tekad untuk ke sana jugak.. Ai nak buktikan, mesti ada yang best kat Fraser Hills tu.. Tak best bila tak sampai lagi tapi dah cakap tempat tu tak best kan?? Lagipun dengan kemudahan penginapan yang murah, lagi la ai nak pergi !! hihihi~ Save budjet sikit.. Janji dapat keluar dari hiruk pikuk kota ni.. ~amboi statement! HAHAHA!!!


Secara kesimpulannya, ke Fraser Hills memang keputusan yang TERBAIK buat we all . . Bagi pasangan yang inginkan privasi, sesuai sangat ke sinii ! Tak banyak aktiviti yang boleh dilakukan, itu lah yang TERBAIK buat we all.... Memang nak banyakkan masa bersama sama pasangan je ... Kalau pergi tempat banyak aktiviti, balik hotel dah penat, camne plan nak tambah ahli keluarga ?? hihihi~ *bongok punya statement!!*


Next time boleh pergi lagi Fraser Hills ni, agak agak stress dengan kerja, boleh lepak sini satu malam . . hehhehe~~ Dengan budjet RM350 je, ai dapat hilangkan semua tension sekejap ! 

_Babai Fraser Hills_


Macam tak sangka baru tido satu malam kat Fraser Hills tapi entry yang ai buat berkenaan dengan cuticuti Fraser Hills ni dah dekat 20enrty!! hihihihii ~ Cuba bayangkan kalau ai pergi bercuti selama seminggu?? Berapa banyak entry yang akan terhasil? hihi . .

Entry berkenaan :
  1. Entry Book RPP
  2. Teaser Fraser Hills
  3. Wordless Fraser Hills
  4. Semuanya bermula disini
  5. Food Garden Fraser Hills
  6. Marina's Gif Shop
  7. Rumah Penginapan Persekutuan Bukit Fraser Hills
  8. Aksi melompat ! hihihi
  9. Round round Fraser Hills
  10. Old Smoke House
  11. High Pine
  12. Air Terjun Jeriau
  13. Allan's Water
  14. The Paddock 
  15. Comelnya saya !!
  16. Archery
  17. Cafe Marvelessss
  18. Kucing @ Fraser Hilss


Bukan untuk tujuan menunjuk aku boleh pergi sana sini tapi sekadar kenangan kami berdua or maybe satu hari nanti akan pergi lagi, senang dengan merujuk balik ke entry entry lama... Dan yang paling penting, boleh jadik rujukan untuk semua yang ingin ke Fraser Hills.......






Yang pasti akan datang lagi,
signature ms eida

22 comments:

  1. jom pergi......boleh aku tgkp pic ko,ko tgkp pic aku...hahahaha... tp dayat,not sure dia nk g tempat cm ni...hahahaha...ajak dak2 reramai pun best kan...rindu nak lepak dengan semua......

    ReplyDelete
  2. @missayu

    Rindu jugak!!!! Boleh saja beb... =)

    ReplyDelete
  3. keciknye nampak sis dlm pix nih..hihi

    ReplyDelete
  4. @::EIDA::

    hehehe...lama giller seh xjumpa ko....biler nak g minum ke,makan ke,lepak ke...hehehehe...

    ReplyDelete
  5. baca cite ieda pon dah boleh nadia rasa macam nak gi honeymoon dekat fraser hill jugak! :))

    ReplyDelete
  6. Bila tingat Fraser Hill mesti terus pening.. tak bley..tak bley... cukup la tu skali. Huhu (T____T)

    *byk kali da kuar statement nih

    ReplyDelete
  7. @missayu

    Ko kan salu jumpa aku dlm blog.. hehhehe~~

    ReplyDelete
  8. @nadia

    Auw~ harus nadia g terjah Fraser Hills ni.. =)

    ReplyDelete
  9. @PUANSTOBERI

    Kalu dah banyak kali, dah kira betulla tu niat takmo pergi dah .. hiihhii... Ida suka Fraser Hills ni! =)

    ReplyDelete
  10. weeeeeeeeee. keciknya eida dlm ni,nak kene laju2 wat entry korea ni...lembap cam siput sgt la eka ni.org yg baru balik bercuti pun dah setle

    ReplyDelete
  11. @eKa

    Sukanya kecik kecik ni!! hihhihi

    Takpe.. eka kan g korea, haruslah berpuluh puluh entry.. ida tetap menunggu... hhiihhi

    ReplyDelete
  12. leh jadikan panduan lengkap utk yg nak ke sana (sambil kelip2 mata).. hihihi

    ReplyDelete
  13. dah abis dah n3 fraser hill ni..?? lege skit..dah xde la perasaan iri hati kat dlm hati akk nih..kuikuikui,,,heehehhe
    slm jumaat gedik syg...take gud care ok

    ReplyDelete
  14. true..true..so true... sy nk up cite pi kelantan nek ketapi smpi la x buat2... tahniah sbb rajin...
    eceli tulis kt blog leh kite wat review nanti2 kan.. org len pon leh review tpt tu dr kite.. sharing is caring.... sbgai cth.. ai la... hahahahahh dh pergi fraser hills... review dr cik gedik je...

    ReplyDelete
  15. @cikbedahlaser

    Tau xpe..... ouh terharu tau.. orang buat blog kita jadik review.. hihihi... TQ2!!

    ReplyDelete
  16. @intan_blur

    HAHHAHA!! boleh lak cmtu.. cis... hihihihihi

    ReplyDelete
  17. nie ad tgk kt everyday coupun..
    smokehouse yg korang terjah nk amek gbr tu ad promo harge..
    leh check sini: http://www.everyday.com.my/coupons/tr/yeoldesmokehouse.htm

    ReplyDelete
  18. @iera 11

    Kalau nak pergi pun, duduk kat RPP je! hiihihihi

    ReplyDelete
  19. eka datang godek2 entry fraser hill eida...apakah maknanya?

    ReplyDelete
  20. @eKa

    WOW!! Itu maknanya eka nak pergi FH kan? kan? kan? heeee~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page