Thursday, February 9, 2012

Bercuti ke Fraser Hill DAY 1 PART 5



Assalammualaikum w.b.t . .

Hari pertama we all kat Fraser Hill tu, hanya banyak menghabiskan masa round pusing pusing satu Fraser Hill, sambil tangkap gambar sana sini selepas check in.. Ingatkan nak main semua aktiviti yang ada tapi petang esok baru bukak pulak.. So, jom kita habiskan minyak di Fraser Hill.. Tapi ternyata keputusan tu tak mengecewakan we all sebab, we all jumpa banyak sangat tempat yang cantik cantik, SubhanALLAH, cantik sangat !! Ciptaan DIA.. Tak sangka tempat secantik tu ada di Fraser Hill.... Jom, ai bawak uols semua menikmati keindahan ciptaan DIA . .



*Gambar sekitar Jam Besar Fraser HiLL*





*Tak ketahuan nama tempat ni, TAPI sangat CANTIK!*




*Di sekitar kawasan Rumah Penginapan*






*Di sekitar Fraser Hill yang mana ai TAK TAHU apa nama tempat! Nampak kawasan cantik je, turun kereta, snap pics... HEHE*








Next entry : OldSmoke House










Yang rasa cantik sangat FH ni ,
signature ms eida

17 comments:

  1. xsabar nak tunggu oldsmoke house nye entry plak..
    so suweeet both of u la sis.. :)

    ReplyDelete
  2. alala sweet muwit! sporting somi eida nak bergmbar.. somi kte payah sket nak bergambar hihi

    ReplyDelete
  3. Suami akak pun sama Fara..jenuh kena paksa. Eh... Ter cakap ngan Fara lak cam kat FB. Haha.

    Eida,
    Amik gambar 2 org ni sapa amikkan?? Owh..guna tripod la yer. Hiksss.. :D

    ReplyDelete
  4. so sweeeeeeeetttttttt la kamu ber2.. lomantikkkkkk sangat.. suka2!!

    mmg cantik2 la gmbr kat BF tu.. teruja!! berapa kali dh ckp teruja kat semua entry BF eida ni??? makanya harus terjahhhhhhhhhh BF nnti.. hihihi..

    ReplyDelete
  5. @CikPuan Fara

    Dia pun suka bergambar.. Bini dia lg suka!!! hihihihi

    ReplyDelete
  6. @PUANSTOBERI

    Eh ? Eh? Ini bukan TTC Corner ye kekda.. hehhehehehe~~ Aah guna MR.Tripod. =)

    ReplyDelete
  7. @chinta...

    Ida pun rasa macam nk g lagik!!! hihihi

    ReplyDelete
  8. @Ekjozbuluh

    Pergi tapi tak de orang, menyeramkan... so we all patah balik! HAHHAHA

    ReplyDelete
  9. @Zana Adieyza

    Ida pun suka! suka! Haaa... harus pergi ni zana!!! Ajak adiey tuu......

    ReplyDelete
  10. slm gedik..akk singgah sini naa..;)
    rindunye kat gedik...
    pastu dia show gamba2 dia yg sgt gedik..lagi membara rindu nih..ceewahhh..hahahhaha..

    ReplyDelete
  11. @intan_blur

    Wasalam kak.. lama menyepi!! Rindu? alolollolo.. tatap lah gmbar2 ku. cewaaaaahhhhh.. hahahhaa

    ReplyDelete
  12. suka tengok gambarni semuanya... wah dah macam nak berlakon filemjer...

    ReplyDelete
  13. @Cho Zila

    Auw~ berlakun filem tu tak tahan.. hihihihihi

    ReplyDelete
  14. Nice picture! Gmbar macam dlm Filem Twilght R!! Must Go

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page