Tuesday, February 14, 2012

Bercuti ke Fraser Hill DAY 2 PART 5


Assalammualaikum w.b.t . .

Ye! Ini aktiviti we all yang ke-2.. hihi.. Naik kuda !! Camne nak ke sini? The Paddock ni menghala jalan menuju ke Raub/KL . . Dont worry my dear, signboard bersepah! hehe~ Lawa sangat tempat ni! Siyes! Sejuk kemain....... Oh ya! Sini memang banyak gila kucing hokayyyy~~ nanti ai up entry pasal kucing kat sni ok.. gumuk nau!!

_Otw ke tempat kuda_ Mr.Tripod wajib ada!


_Dah sampai !! Lawa kan? Abaikan baunya... hihihi_


_Jangan tak tahu kat sini ada pokok LEMON ok! Guard yang jaga sini kata, boleh makan,, nak sedap, tunggu buah Lemon tu gugur sendiri......_



_ Inilah kuda yang ai nak ! Nama dia STORME. Kacak an? Ai naik seround je.. Cuak beb atas kuda ni... Bergoyang goyang.. takut makkk !!! Hubby naik steady meady je... Jelesi!_



Sumpah! Taknak naik dah... takut!!! hihi



Next entry : Archery- TERBAIK!!








Yang gila takut naik kuda tu, tapi BEST !
  signature ms eida

8 comments:

  1. panddai keee dia naik tuuu..hehehhe..
    akk x pnah rase lagi naik tuh..hehhe,mesti takut mcm gedik jg

    ReplyDelete
  2. @intan_blur

    Pandai.... hehehhe... tapi takut.. tapi best.. tapi suka.. ha.. cmne tu? hihi

    ReplyDelete
  3. pandai tunggang kuda?? eheheheh!

    ReplyDelete
  4. @C.I.N.T.A

    Apa susah, duduk je atas kuda tu.. pastu ada orang tarik kuda tu! HAHHAHAHA

    ReplyDelete
  5. hensem oh storme tu.murahnya nunggang kuda dgn RM4.eka penah nunggang rege 25

    ReplyDelete
  6. @eKa

    Kacak dia kan? HEHE~ Tau xpe murah!Kat titiwangsa,kl lagi murah eka.. RM1.50 je! hihihi

    ReplyDelete
  7. Bestnya, cantik gambar2 eida... bila la nak pg Fraser pulak ni memandangkan hubby x suka pg tempat tinggi.. :)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page