Friday, February 10, 2012

Bercuti ke Fraser Hill DAY 2 PART 1

Assalammualaikum w.b.t . .

Apa je aktiviti kat Fraser Hills? Jalan jalan tangkap gambar sana sini, pemandangan yang sangat nature ! Sesiapa yang cintakan nature tu, datang la sini . . Pasti anda semua terpukau ! Mana taknya, ai ni haaa . . baru duduk dua hari je, dah 473keping gambar semuanya!! hihi


Pagi jumaat yang indah ni, ai nak bawak uols semua jalan jalan pergi SmokeHouse! Tak boleh tau masuk kawasan diaaaa.. Tapi ai degil ! Nak jugak ! Nak jugak ! Lawaaaa kemain rumah tu...........................


_Cantik_




Lawa ! Lawa rumah diaaaa.... private house kot ni? Ada kereta mewah parking situ.. Ai dengan slumber pun parking gegurl kat situ... hihihii ~ Kejap je pun kat sini, sekadar tangkap gambar, ingat boleh masuk, baru nak feeling feeling kat France .. hihi . . Masa ai sampai kat SmokeHouse ni, hujan renyai renyai ... Lepas tu terus pergi cari tempat yang menarik lagiiii . . Mana? Tempat ni yang ai paling SUKA!!!





Next entry : High Pines








Yang rasa macam banyak je lagi entry ♥♥ , hihi
signature ms eida

10 comments:

  1. npe lak xleh msk dyh??
    ada guard jg ke kwsn 2?

    ReplyDelete
  2. @MaMADeBOt

    Tak de guard anum.. tapi pagar semua bermangga.. pastu ada signboard kata kita berada di kawasan private.. hihihii

    ReplyDelete
  3. eida ni mmg degil.. xleh masuk pun nak masuk jugak.. hahahhaha... tp x pe, yg penting semua gmbr cantik2!! suka bangattttttttttt..

    eida, baju eida kat BF semua zana suka!! nampak cute ok!

    ReplyDelete
  4. @Zana Adieyza

    Kene degil! Kalau tak rugi tak dapat masuk.. hahahaha!!

    Ciss, dok perhatikan jugak baju ida yer... hhihiihhi

    ReplyDelete
  5. oo...
    ngatkan da guard jg..
    seb bek xde guard leh le bgambo..
    lau da guard kompom dh kne halau...
    maklumla kwsn private katakan...
    konon2 org kaya ni xblh diganggu..
    mengalahkan agong...
    hahaha

    ReplyDelete
  6. @MaMADeBOt

    Kalau ada guard anum, aku tangkap pic dia sekali... sure dia bagi aku masuk.. hahahahahhhha

    ReplyDelete
  7. ooo gituler al kisahnyer yerk... tempatni boleh sewaker???

    ReplyDelete
  8. @Cho Zila

    Gitulah ceritanyaaa... rasanya boleh kot? eh? Ntah! hahahhahaha

    ReplyDelete
  9. Kat CH ada sebijik lagi Ye Olde ni kan. Dlu situ leh je masuk, skang dia tak bagi masuk gak.
    Kiterang retu siap amik gmbo kat keta2 mahal tu. Hahahah :D

    ReplyDelete
  10. @PUANSTOBERI

    Kat CH, ida tak masuk pun, dah tak boleh masa ida pergi tu... sedih!!! Wahhh.. kekda dapat? Mesti best tuuuuuuu............

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page