Thursday, February 16, 2012

♥♥ Two years @ Fraser HiLL #I LOVE CATs . . .





Dah habis dah cuti cuti ai di Fraser Hills.. Sib baik sikit je entry, kalau tak, dah muak dah seme orang dengan blog ai.. Sikit2 Fraser Hills.. *tapi ada orang kata banyak? HAHA* macam la orang lain tak pernah pergi ye? hihihi ~ Entry ni seperti yang dijanjikan, ai nak cerita pasal kucing kucing yang ai jumpa kat Fraser Hills ni... Semuanya jinak jinak belaka ! Ai belum sempat nak panggil, dia dah datang kat kita daa... ewaaaahhh ~


Ini kucing kat rumah penginapan ai.. Nama dia HITAM.. EH? sesuka je bagi nama.. hihihi.. Steady je jalan jalan kat Fraser Hills tak pakai 'kasut'.. Tak sejuk ke ek? hohohoho!! Bulu kemain lebat !! Jinak sangat... Ingatkan si Hitam ni sensorang , rupa rupanya dia ada ANAK !!!!!


Si Hitam ni ada 3 ekor anak, rasanya dah 2bulan lebih kot umur anak diaaa.. Dalam gambar kat atas ni, ada 2ekor je, sebab yang lagi sekor tu PENAKUT yang AMAT!! Actually, hubby datang dekat sebab nak bagi makan, berdesuuupp dia larikk... hihihi ~ Comel kan anak kucing tu? Bulu semua kembang kembang... Abang guard tu yang bela, tapi dia bagi amik.. Ouh tidak!! Cukup lah yang sedia ada tu, ai takkan tambah dah.. hihihihi


Ini pulak kucing yang ai jumpa kat The Paddock.. Gemok gila diaorang ni ! Rupanya guard yang jaga Paddock ni yang bagi diaorang makan... Kat sini banyak kucing.. Semua colour putih..~ Lawa sangat !! Of coz mereka ni jinakkkkk...... Bersih lak tu! 


Again, hubby bagi makan kat kucing kucing ini..... Mana datang lak makanan kucing ni ? Haaa... jangan taktahu, dalam kereta we all dah get ready makanan kucing.. untuk mana mana kucing yang we all jumpa nak bagi makan.. ouh~ suci tak we all? *gedik!!!*  tengok tengok.. kcuing tu pun ejek ai !! hihihii~












Yang suka sangat KUCING !!
signature ms eida

7 comments:

  1. anak si hitam tu comel ok!! sangat comel.. geram jer tgk..

    gebu2 sungguh kucing kat The Paddock tu eh.. makan apalah agaknya tu..

    baguslah eida & husband.. sentiasa bawak makanan kucing ukt bg kat mana2 kucing.. mmg pencinta kucing betul.. hr tu masa kat alamanda, husband eida pun cerita pasal kucing kat encik adiey.. hihihi

    ReplyDelete
  2. serius?????? mmg pecinta hewan..... tahniah...

    ReplyDelete
  3. serius boleh amek bawak balik? bestnyaaa. :)

    ReplyDelete
  4. @nadia

    Siyes!!!!1 Comel comel.. boleh la amik.... =)

    ReplyDelete
  5. huhu.mst tym nie teringat kucin kt umah kt..
    gemok jgk kucin putih yg 'ejek' ko tu..
    xnmpk sgt mata die dh..huhu

    ReplyDelete
  6. @iera 11

    Aah tau xpe.. teringat2 kat komot.. hihiihi..

    Diaorang ni memang gemok gilass!! Yang suka ejek tu , garang tauuuu~~ hihhiihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page