Monday, February 13, 2012

Bercuti ke Fraser Hill DAY 2 PART 2


Assalammualaikum w.b.t . .


Pagi isnin yang indah, jom ai bawak uols semua jalan jalan tempat yang ai paling SUKA kat Fraser Hills ni... Sangat cantik! Macam kat oversea lak rasanya.. hehe~ Nama tempat ni rasanya High Pines.. Ai taktahu nama sebenarnya, sebab tempat ni di dlm kawasan Banglo Private.. We all masuk senyap senyap... wakakkakaka!! Nak ke sini dari FoodGarden tu, nnti jumpa simpang tiga, amik signboard yang tulis "Pine Tree Road" yer . . . Sampai jalan paling hujung, itu lah diaaaa...... Awesome!!


_Cantikkan tempat dia? Pokok tu memang superb CANTIK!!!_

Ada orang tanya kat FB, we all tengah buat apa ni ?? Masa ni hujan renyai, sejuk ! Tetiba ada angin datang... best wehh.... we all pun feeling feeling la menghayati udara sejuk tuh! hihihi



Nampak kabus kat belakang tu? Semakin sejuk weh !!
  *tapi ada ai kesah? Makin sejuk, makin banyak ai posing! hihihihi*


_Ai suka sangat gambar ni_


 Comel kan gambar ni,, main cak cak pulak... wakakkaka!!


Ini merajuk yeee.... Hubby tengah dok setting camera.. Ai ajak posing kat bawah bukit tu pulak.. hihihi ~ Ai pergi turun dulu.. tinggal hubby! 


 Candid! Tak sukaaa . . tapi nampak cantik pulakk dari atas bukit....


 Yeaaaahhh . . lihatlah duniaa.... Sapa kata Fraser Hill TAK BEST ?? 

_LOVE this PIC_


Ai pun tak tahu la hubby ni.. asyik suka nau lompat lompat... Nak panaskan badan kot? hihihi... Tak jadik pulak gambar ni, tapi ai suka jugakkkkk.....  




Last but not least,
 *I   .L.O.V.E.   FRASER HILLs *





Next entry : Air Terjun Jeriau








Yang suka sangat tempat ni,
  signature ms eida

8 comments:

  1. memang cantik gambar eida & husband kat High Pine.. suasana hijau yg mendamaikan.. syoknyaaaaa!!!

    ReplyDelete
  2. waaaahhhhhhh adik gedikkkk...
    saaaangat2 mnympah tgk gamba nih..sgt jelesiii.. ;(..

    p/s: gambar yg sgt menarik, gedik..akk suke ;)lagi2 tgk muka gedik..

    ReplyDelete
  3. @intan_blur

    HAHAHA!! Memang nak bagi akak menyampah pun.. haruslah gedik! auw~~ hihihihihi

    ReplyDelete
  4. cantekkkkk! suke sangat.. bile la aku ade mase nak pegi bercuti macam uollsss ni.. jelousnye.. ehehehe!

    ReplyDelete
  5. yeay..dh tau dah..
    sbnr nye... dh smpi sni smlm.. tp takut nk masuk since kt luar die tulis beware of dog.. wakakakaka.. n private.. jd main kt pintu je..
    n gmbr tak de kabus2 sbb... tghari da... hahahaha

    ReplyDelete
  6. @cikbedahlaser

    Memang private pun, tapi kitaorang kasi masuk jugak!! Sebab cantik sangat!! Gasak.. hahahahhaha!!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page