Wednesday, February 8, 2012

Bercuti ke Fraser Hill DAY 1 PART 2

Assalammualaikum w.b.t . .


Update laju laju ni.. since tak berapa ada banyak kerja hari ni kan . . Lagipun ramai dah menanya ni... Nak pergi ek ? hihi ~ Sesampai je we all kat Fraser Hill, terus cari kedai makan .. Harus rajin meneroka Fraser Hill ye.. Kalau tak, tak jumpa kedai makan yang agak murah ni.. Kalau uols banyak budjet, sila lah jamu selera di Cafe cafe Hotel.. hehe~


Selama we all kat Fraser Hill ni, memang sini je tempat makan we all.. Dari lunch, dinner , break1st.. semua laaaaa..... Tapi hanya ada beberapa kedai je yang bukak time we all pergi tu...Kat mana Food Garden ni? Dari Jam Besar tu, uols ikut signboard ke OldSmokeHouse ye.....Lepas bulatan kecik tu, FoodGarden ada di sebelah kiri anda ... hehe~


1. Restoran ARZED *recomended*
We all lunch kat kedai ni... Sedap gilaaaa... Ai order Sizzling LambChop + Strawberry Smothies. . Hubby lak order Nasi Goreng USA + Teh Ais . . Memang sedap ! Murah je . . Baru RM28/-.



2. Restoran MIMI STRAWberry *tak sedap langsung!!*
We all dinner kat restoran ni.. Tak sedap wehh... Tapi tak tahu la kalau hari tu je yang TAK SEDAPnya? Hurm... Ai order Sizzling YeeMee + Milo Suam, Hubby lak order Nasi Goreng Ayam+ Teh yang mana semuanya berharga RM16/-



3. Green Roses Restoran. * Not BAD!!*
We all having break1st kat sini.. Memang sedap gilaaaa nasi lemak diaa.. Siap ada blog lagi.. hihihi~ We all makan nasi lemak + Teh for hubby and HotChoclate of coz for me! hihi~ Layan nyaaa minum hotchoc dalam kesejukan pagi time tu... best!! Rm9/-.





Next entry : Marina's Gift Shop








Yang rasa ok je kalau makan kat Food Garden ni,

signature ms eida

10 comments:

  1. curlasss kedai nasi lemak tu.. siap ada blog & fb..

    eida, zana rasa macam kat BF bila masuk blog ni tau.. hihihi.. sukaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  2. @Zana Adieyza

    Tau xpe.. hihihi.... femes.. dan memang sedap pun!

    Yeke? Lepas ni mkin terasa di BF atau kata gediknya ala ala oversea yu!!!

    ReplyDelete
  3. eee baca cerita eida.. buat kta gedik2 nak g fraser hill jugak tau! xpernah pergi lagi ni.. hihihi

    ReplyDelete
  4. @CikPuan Fara

    Jalan dia tak sesuai untuk preggy woman la fara.. kang muntah lak.. hehehhe...

    ReplyDelete
  5. Peninggg...

    Dari saya,
    Yang Masih Fobia Ke Bukit Fraser

    ReplyDelete
  6. ish..ishhh..kene kuat iman tgk menu2 nih..nasib perut akk tgh senak..so x la batak sgt skrang nih..

    ReplyDelete
  7. @intan_blur

    HAHA! Manyak lapar kan..... Nak makan ni!!

    ReplyDelete
  8. best baca entry fraser hills nie..
    tapikan kedai mimi tue memang tak sedap langsung..

    ReplyDelete
  9. @Cute Mum

    Yang cute mum minum air rasa susu tu ke?? Memang tak sedap kan!!! hihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page