Wednesday, February 15, 2012

Bercuti ke Fraser Hill DAY 2 PART 7




Cafe ni memang cantik ! Dari awal ai sampai kat Fraser Hills dah terfikir, mesti cafe ni mahal ! Sebab cantik ! hihihi~ So, hari terakhir we all decide nak lunch kat sini... Tup tup ada satu kedai je yang bukak . .Kedai Hamzah.. Kedainya tak seberapa pun, tapi pemandangan, deco cafe ni cantik sangat !! Biasa biasa je makanannyaaa..... We all makan nasi campur kat sini yang mana kos tak sampai RM20++ jee... hihi ~ Menyesal tak pergi awal awal !! Macam mana nak ke sini ? Sila cari Masjid Sultan Mahmud Bukit Fraser, cafe itu dibelakang nyaa.. cara nak masuk ke cafe ni pun dari masjid itu jugakkk....


 
_Cantik kan?_


_Muka budak kenyang ! Tengok perut ai dah muncit kekenyangan... hihi_


_Harus bergambar bersama~ TQ Mr.Tripod_


_Cafe tu kat atas tu.. Nampak ? Ai dah kat bawah dah sekarang .. hihihi_


_Suka suka suka sangat gambar ni !!_


*Sweet from us*






Next entry : Kucing GOmOK !









Yang teringat ingat cafe ni, CANTIK!!
signature ms eida

10 comments:

  1. gambar last tu sweet.. leh buat cover album.. dah ada lagu lum nak buat album? hahahhaha..

    mmg cantik cafe tu!

    ReplyDelete
  2. @Zana Adieyza

    Cantik je lebih , tapi rasa?hampeh!! Tapi tak pe.. cantik iut yg lebih penting... wakakkaaka!!

    *lagu saya = SAYANG KAMU!* hihihi

    ReplyDelete
  3. sweet la korang, terase mcm nak gi sane gakkkk!kene tunggu baby baru kuar baru boleh jalan

    ReplyDelete
  4. @C.I.N.T.A

    Pergi jangan tak pergi.. hehhehehe~~~

    ReplyDelete
  5. Byknya entry BF dia ni..sure suka sesgt sana kan?? Huhu :D

    ReplyDelete
  6. @PUANSTOBERI

    Dah habis dah .. hehehe.. suka sangat!!~

    ReplyDelete
  7. sportinglah en. rahmat ni possing².. maraton akak baca ceri BF ni hihihihihi ...
    pernah pg sekali

    ReplyDelete
  8. is it too late for me to comment? hehehehe takle tgk fraser's hil fraser's hill nieh hehehe.. rindu nak pg sane huaarrgghhhh.... btw, korang mmg cute :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak tak. komen la banyak mane pun. hahahhahaha..... thanks ;)

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page