Wednesday, February 15, 2012

Bercuti ke Fraser Hill DAY 2 PART 6





Aktiviti kedua we all di Fraser Hills ialah memanah ! Reti ke? My 1st time!! Gasakkk.... Tempat dia? Dalam kawasan kuda tadi jugakk.. dekat je... Bau kuda pun boleh bau kat sini... hihi

_agak menurun untuk ke sini_ Tapi memang cantik ah! Hijau jeeeeee ~


 

Oh ya! Disebabkan we all pergi hari yang TAK DE orang pun, so pakcik yang jaga tu , dia bagi we all RM8 dengan 13anak panah.. Banyak kan ?? So, we all dapat RM16 dengan 26anak panah... hehe~ Ada kawan blog ai pergi jugak Fraser Hills time weekend yang lepas, mahal kok pakcik ni charge! Bagus jugak kalau pergi time tak de orang macam ni... hehehhehe.. We all tak buat pun yang sumpit tu... Macam peliks!


Harus la posing dulu walaupun TAK RETI nak memanah pun ! hihihi


Iye! Gaya itu kene ada... hihi ~ Uols rasa berapa yang ai kene ?? HAHA!!


Hubby memang TEROR ! Tengok tengok gaya dia.. hamboi !!~



Ok, ini lah RESULTnyaa.. Yang atas tu, hubby la punyaaa...Kene tengah tengah tu.. Syabas sayang!!~ Ai punya yang bawah ni... Satu je yang kene!! Susah wehhh... menggigil tangan nak lepas anak panah tu! Pastu ada skils dia lak...  Ai main 5anak panah , pastu dah penat! Selebihnya ai bagi hubby yang shoot ~ So, 1/5 kira ok lah kan??? HAHHAHAHHA!!!



Next entry : Cafe Cantik !








Yang tak suka memanah, penat! hihi
signature ms eida

6 comments:

  1. at least kne gak sis..
    anyway cantikla sluar sis.. :p

    ReplyDelete
  2. @.: iEyLa :.

    At least kene ek? hampeh!! Seluar lama tu.. tahun lepas punya... hihihihiihi...

    ReplyDelete
  3. gaya harus lebih walaupun xtau main.. hahahahah..

    kalau zana main, agaknya berapa yg kena?? huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. @Zana Adieyza

    HAHAHA!! tau xpe... =p

    Kalau zana main? hurm.. kene pergi Fraser Hills dulu la baru tau! hikhikhik

    ReplyDelete
  5. hahahahahaha klu sy.... hmmmm ke blkg pergi eh.. hahahahahahah

    ReplyDelete
  6. @cikbedahlaser

    Eh? HAHAHHAHHA!! Dasyat awak cik bedah... =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page