Tuesday, February 14, 2012

Bercuti ke Fraser Hill DAY 2 PART 4


Assalammualaikum w.b.t . .


Lepas pergi Air Terjun Jeriau yang menyeramkan tu, we all terus shoot pergi Allan's Water. Ist aktiviti we all di sini selain tangkap gambar sana sini... Fraser Hills memang tak ada banyak aktiviti yang boleh dilakukan pun... Sekadar bercuti cuti mengeratkan 'silaturahim' boleh la.. hehehheh~~ Kat sini kita boleh main boat.. Macam lah kat KL tak leh main boat kan? sampai nak kene ke Fraser Hills.. hihi~ Nak pergi sini, senang je.. dari Air Terjun Jeriau tu, keluar balik menuju ke Food Garden, amik signboad ke Allan's Water ke kanan . . Sekejap je dah sampai !




Masa we all sampai tu, ada couples lain yang datang jugak.. Diaorang sangka we all pun couples gak.. hihii...Sikit2 pandang ai dgn hubby.. Ai pun saja nak kenekan diaorang tu ,dengan slumber ai peluk peluk cium cium hubby... haha!! Ade aku kesah?! Nampak sangat tengah mengumpat ai ! Helloooo.. kami couple yang HALAL ok!!! cit!


_Nampak couple yang kat belakang tu? tu la MamiJarum!_



Ai tak heran sangat nak main boat ni... Tapi saja nak bercinta! Sejuk je udara dia... tak panas pun walaupun Matahari ada! Bestlaaa.... Ai kayuh kejap je pastu dah penat! Hubby kayuh sorang je... hiihi



*Hubby sibuk kayuh, ai sibuk bergambar ! hihihi*




Next entry : The Paddock-naik kuda










Yang biasa biasa je dgn boat ni,
  signature ms eida

8 comments:

  1. view yg sangat cantik..
    wahhh..suke2 kate org tu mami jarum eh...
    bgus..erat 'silaturahim'..moga2 ade la org 'baru' kejap lagi kan..insyaAllah..sntiasa doakan utk gedik..take care dear ;)

    ReplyDelete
  2. @intan_blur

    Hihihihi.. Amin..amin...ida aminkan apa yg akak doa... =)

    ReplyDelete
  3. jelingan dr mami jarum mmg selalu zana dpt.. mentang2 zana ni rendah, diaorang ingat zana ni budak2 ke?? hello, saya dah KAHWIN ok!!!! jerit kat org tu kuat2 mcm tu ok x agaknya? hahahha..

    ReplyDelete
  4. @Zana Adieyza

    Hhehe~ Tapi lagi diaorang mengata, lg ligat ida sakitkan hati diaorang... wakaakkakaka!!

    ReplyDelete
  5. wahhh terbaekkkk wokkk...
    lau aku kn dyh lg aku peluk2 zakri time diaorang tgk2 tu...
    sakitkn ati diaorang lg...
    br mantoppp....
    hahaha

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak nampak tasik di Fraser Hill. Saya ingat kali terakhir 10 tahun lalu saya bercuti disana bersama keluarga ada orang memancing di tasik itu. Dia guna catch and release method mana ikan yang berjaya ditangkap akan di lepas semula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 10tahun lalu? wahhhhhhh.. kene pergi balik FH ni. dah macam macam ade.. ida pun last pergi tahun lepas.. heee~

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page