Monday, February 27, 2012

TOLONG bagi IDEA bolehhhh ????





Next month, akan ada Family Day office ai.. Macam biasa la kalau ada event ni, nak kene tema bagai kan? Sekali tema yang diberitahu ialah KEMBALI KE ALAM RIMBA ! Reaksi ai? *mata terkebil kebil* Ape tu ????? Selalu nya rimba ni berkenaan dengan hutan, binatang, bungabungaan.. ADoi!! Pening fikir.....


Ai memang suka ikut tema, tak kesah tema warna or baju sedondon or apa apa lah.. Ai sangat tak kesah nak ikut tema.. Tapi tajuk tema kali ni, buat ai BLUR BLUR gitu!! Ai nak pakai apa ni?? Bila ai search mr.google, keluar images yang MERAPU !!~ *takkan nak pakai tu kot?* hihihihi








sumber : google




So, PLEASEEeeeeee HELP MEEEeeee OK!!!!~   *buntu gilak!*










Yang rasa orang yang bagi IDEA tu, mesti tak fikir panjang kot? HAHA!!
signature ms eida

24 comments:

  1. cri baju cam harimau bintang tu jela sis.. :)

    ReplyDelete
  2. ko pakai tudung pink,baju hijau n seluar cekelat....jadi lah ibarat sebatang pkok or bunga....hahhahahaha

    ReplyDelete
  3. ko pakai je baju yg de dedaun...he3..mat ko suh pakai ala2 tarzan! terbaeek gak tuh!

    ReplyDelete
  4. woah, ganasnya tema hihi. fara cadang eida cr baju corak leopard. ok kot dr daun-daun atau paku pakis hikhiks ;)

    ReplyDelete
  5. Errrr TAK dapat tolong..tukar tema lain boleh?

    ReplyDelete
  6. slm gedik..auuwww..best tema tuh..
    bg akk..klu akk la kan..ceyy..jgn beli mahal2..pakai ape yg ade jek..rimba kannn..tu lagi best kot..cume perlu ade kreativiti sikit..

    ReplyDelete
  7. @.: iEyLa :.

    Tu dah masuk list.. tp cm kelakar je.. hahahahahha!!

    ReplyDelete
  8. @Ekjozbuluh

    Cnfrim mamat tu takmo punyaa.. hihihihihi

    ReplyDelete
  9. @CikPuan Fara

    Tau xpe.. misi mencari akan datang.. =)

    ReplyDelete
  10. @.:shura shushi:.

    Ko g cakap kat Pengarah aku boleh? hihihihi

    ReplyDelete
  11. @intan_blur

    Problemnya, sy ni bukan kreatif benor kak.. hihihihii.... Beli baju yg boleh dipakai semula... =)

    ReplyDelete
  12. eida pakai la yang pakaian org asli tuh.. drpd daun-daun

    ReplyDelete
  13. beli topi cobow yg gedabak besar tu... hias kasi kow-kow bg nmpak semak... lepas tu pakai tshirt putih dgn jeans putih... pegi kedai 2 hengget... bli bunga plastik yg berangkai-rangkai mcm tali tu... kasi lilit 1 badan... taraa... siap seorang hutan khatulistiwa yang gedik...

    ReplyDelete
  14. hehehe.. menarik.. sape bg cadangan tu?

    ReplyDelete
  15. @careno

    Ni bagi cadangan ke.. nak buat ai malu... hihiihiihi

    ReplyDelete
  16. rase2 nye klu pkai y baju cm harimau bintang tuh style jugak. skg kn trendd. hikhik

    ReplyDelete
  17. idea nyer adlh pki baju yg ad unsur hutan rimba spt harimau lh....trend cket..huhu..xpn nk senang carik sweater je..bju coklat suar itam..simple!!

    ReplyDelete
  18. @Sasha Ghaff

    Tu je yang ada dlm kepala ni.. hihihihihi

    ReplyDelete
  19. ehh dh berapa lama x blogwalking nih?? asal blog komen ni nmpk lain??
    hahahahah

    wat rimau nye tema cantik gak.. pastu mekap ala2 rimau.. wauuu... :)

    ke zebra?

    ReplyDelete
  20. @iera 11

    Sweater? oh tidak!!! Panas nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. hhihiihi

    ReplyDelete
  21. @cikbedahlaser

    Dah lama dah tukar cik bedah oi.. awak dah lama tak masuk siGedik ni ye!! hiihihihi.... make up rimau? menarik!!!~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page