Monday, February 13, 2012

Thanks Yannie & Zana !


Assalammualaikum w.b.t . .


Lately ni memang kecoh kat TTC Corner pasal Pati Delima ni . . One of members dah berjaya pregnant dengan mengamalkan minum pati delima ni . .Tahniah Nana....  Pagi ni pun, my boss kata Pati Delima ni membantu dia pregnant dalam masa sebulan saja.. Sangat tak sangka! Tak salah kita mencuba kan ? kan? So, ai pun pesan kat Yannie toong belikan... sebab selama ai dok mencari Pati Delima ni tak jumpa pun !! Kalau ada pun, mahal kok!! 


Sabtu lepas tak sempat jumpa Yannie nak amik Pati Delima tu, tapi jumpa Zana ahad tu.. Yeah!! Pati Delima in hand.. Pagi tadi dah stat minum dah... Cara minum ? Satu sudu makan semasa perut kosong, senang cakap waktu pagi laaa.. We all minum, memang sedap !! Even ada rasa masam sedikit... Oh.. yannie beli dapat RM16... Semalam jumpa zana kat Alamanda, ai ternampak pulak kiosk yang ada jual Pati Delima ni RM15 je.. hihihi... Tapi bak kata Yannie, ada 'khasiat' lain Pati Delima ni .. which is dapat jumpa rakan TTC yang lain !! ye dak?



- Pati Delima Gulsan - OPK- Serbuk Debunga -


Tapi apa khasiat Pati Delima ni ?? Uols boleh klik BLOG YANNIE ni.... Bukan tu je, Yannie ada bagi ai Serbuk Debunga Kurma and OPK.... Tu dua dua ai belum try lagi . . *nak amik semangat dulu* hehehe... Nanti ai dah try, ai update hokay! Apa apa pun, special THANKS to Yannie sebab susah payah belikan ai Pati Delima tu.. Serbuk Debunga tu, TQ sangat sangat !!! And OPK, terharu bila Yannie pujuk Dr.Lin supaya jual kat we all.....kat luar mahal kan? hihi.... And Zana, thanks sudi jadik 'posmen cute' !! hihihihi


*Cute tak 'posmen' ai ?* 
*terasa diri ni besar gedabak berdiri sebelah Zana yg comel lote ni... hehehe*











Yang suka minum Pati Delima,
  signature ms eida

11 comments:

  1. ida, sy adalah gedabak jugak berdiri sebelah zana. kekekeke.

    serbuk kurma tu campurkn 1/2 sudu kecik dlm madu. so xrasa sgt ketidak bestannya.(apa pnya perkataan daaaa ;p)

    khasiat tambahan tu yg buat paling syok tu tau! ;)

    ReplyDelete
  2. Eida, nnt da try OPK hupdate me..bhahahah.. :p

    ReplyDelete
  3. @yannie bunny

    Eh! yannie, kita bukan besar la..Zana tu yg comel benor!! hihihi

    Khasiat tu terapi kita... =)

    ReplyDelete
  4. @~LeeyanaRadhi~

    Yana tak buat lagi test? Ida takut ar!! hihi.. Maybe next week.. =)

    ReplyDelete
  5. nakal eh kamu!!!!!!

    zana ni rendah sangat la kan.. dah la bulat.. mcm doraemon (bulat+rendah)... hahhahahhahahha...

    adiey suka sangat pati delima ni.. asyik curi2 makan jer.. adoiiiiiiii...

    ReplyDelete
  6. @Zana Adieyza

    Aip!! Mana ada macam doraemon.. gedik je!!

    Curik makan? Kene beli buat stok zana ni.. hihihihi

    ReplyDelete
  7. Welcome to my blog:) semua barang2 TTC boleh didapati disini :)

    http://hamilcomel.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Kalau dah pregnant leh terus minum smpai due ke?

    ReplyDelete
  10. Kalau dah pregnant boleh minum sampai due ke?

    ReplyDelete
  11. Overall, the Kodak Zi8 HD Pocket Video Camera is by
    far the best pocket camcorder on the market especially if you're looking for 1080p video capture. I tried using it a couple times in the house; taking random photos of things like the refrigerator and the wall. The video looks extremely smooth at its lowest gain and you can even shoot in low light at 3d - B. This versatile camcorder is a great option for all kinds of professionals and amateurs alike.

    Also visit my weblog :: Camcorder Reviews

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page