Friday, February 10, 2012

Tak suka ni ! Ntah pape je !!

Assalammualaikum w.b.t . .




Nak tanya, uols punya blog macam ni ke? Ni blog baru kan??? Ai punya baru jadik macam ni beberapa saat yang lepas ! Ai tak suka lah yang baru ni !! Ai suka yang lamaaaa . . Rasanya tadi, ai tak de pun klik apa apa yang boleh membuatkan blog ni bertukar, sekadar dok refresh je... Terus tup tup kuar macam ni !!! Tak sukaaaaaaaa nyaaaaa . . . .

Sapa tahu, macam mana kita nak dapatkan blog yang lama tu????? Biar lah orang guna yang baru ni, tapi bukan ai... tak suka wehhh.. Ntah pape !!











Yang tak tahu macam ne nk return balik ke yg lama, PLEASE help ME !
  signature ms eida

12 comments:

  1. akak g kat simbol setting yg sbelah "English" tu..
    pastu akk pilih "Old Blogger Interface" ..
    t ok la mcm yg lame kak.. :)
    hope akk paham ape adik ckp.. :)

    ReplyDelete
  2. Akak da lama giler kot tukar.
    Oke la yg ni memudahkan.
    Memula mmg rasa cam annoy, tp percaya lah, lelama sker.
    Sini sng je, leh tau view, leh tau keyword org masuk blog kita, leh tau berapa visitor. Tak perlu nak check kat NN lagi.
    Dan sini sng nak mobile log in

    ReplyDelete
  3. maaf eida, zana x dpt tolong sbb zana x pernah alaminya.. sorry sgt2 my dear...

    blog zana x jadi macam ni pulak.. ke kejap lagi jadi mcmtu??? hahahhahha..

    ReplyDelete
  4. eh nape eka takde pun camtu...mcm biasa je blog eka tuh

    ReplyDelete
  5. @PUANSTOBERI

    Yeke kak? Ida tak suka sbb baru lagi kot??? Tapi suka lagi yg lama tu... hhiihhihi

    ReplyDelete
  6. @Zana Adieyza

    HAHAHHAA.. Jangan mintak.. nnti jadik pulak.. hihihi

    ReplyDelete
  7. @eKa

    Ala ala nak jugakkkk !!! Cmne ni... hihihihi

    ReplyDelete
  8. tumpang lalu..hehehehhe..
    selamat petang n selamat weekend gedik syg.. ;)

    ReplyDelete
  9. @intan_blur

    Komen yang tak membantu langsung kak! hihihi..

    Selamat Weekend jugak akak!! =)

    ReplyDelete
  10. @C.I.N.T.A

    Kat luar memang ok, kat dalam ni.. uhuhuhuhuh

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page