Friday, February 10, 2012

Semuanya TAK dirancang !

Assalammualaikum w.b.t . .


Plan nak ke Desa Water Park cuti 4 hari yang lepas hari tu, tapi ada kesilapan teknikal lah pulak... Ai kan dok beli tiket DesaWaterPark kat Everyday Coupon , tapi lupa coupon tu tak VALID on public holidays... hihi


Keciwa semua orang atas kesilapan ai .. Sorry!! Memasing dah siap bawak bekal, tikar siap, baju dah set baju mandi , takkan nak balik rumah lak? Terus abah ajak ke Hutan Lipur Ulu Bendul, Negeri Sembilan.. Semua orang kata OK! Tapi sesampai je sana, ramai orang, ye la dah jam 12.30tgh hr pun ! Mana ada orang pergi air terjun tengah hari kan? hihi~Disebabkan air pun tak berapa cantik untuk mandi, so, we all borak2, abah and hubby tido . . Adik ai and sepupu sepapat dia je yang mandi . .



Actually tak dapat mandi pun ai tak berapa ralat sangat sebab ai pernah datang sini dulu before kahwin, we all datang sebab nak panjat Gunung Angsi... *rindunya nak hiking lagik!!* Kat sini memang ada Taman Ular.. Adik ai pergi . . Seperti biasa, we all semua tak pergi, lepak lagi kat gazebo tu.... hihi

*Ular besar besar, siap leh pegang.. tapi adik ai tak berani* hihi


Gerak balik jam 3.30ptg, kekonon nak balik awal sebab adik ai ada Game PingPong, last last tak pergi jugaakk .. sebab dok menyinggah rumah makcik ai yang kat Senawang tu . . Borak punya borak , last last terpacul lagi idea yang TAK Dirancang iaitu ke KOLAM RENANG PAROI.. hihi


*time ni lawak je, abah.. abah... nnti ai upload video ye!*


Ok, we all semua termasuk pakcik and makcik ai pergi mandi manda kat Kolam Renang Paroi Jaya, eh? Kat KL tak de kolam renang ekk? Semuanya tak dirancang, well.... hehe . . 1st time, my Mr.Taff masuk air.. Hasilnya? Memang berbaloi baloi ai beli dia RM1.4k tuh!!



Hasil menarik, masuk air keluar air, semua kasi sental ini Mr. Taff.. Tak sabar gilaaa nak tangkap gambar Nemo.. hihihihi ~ Begitulah cerita apabila semuanya tak dirancang... tapi yang tak rancang tu lah yang BEST! ye dok? =p









Yang suka pulak benda yang tak di plan ni!
signature ms eida

8 comments:

  1. seronok dapat family macamni.. apapun jadi.. happy gini tak jadi kesini boleh kesana lepastu kesinun lastnyer terisi gak xtvt sepanjang harikan... best...

    ReplyDelete
  2. @Cho Zila

    Alhamdulillah.. Happy sangat2.... =)

    ReplyDelete
  3. wahhh mmg tough la...dulu ada terpikir gak...masa nak beli sama ada cik sony dgn cik taff ni... lastly pilih cik sony sbb ada kaler pink idaman kelbu...bila dah dpt harga baik punya.dia cari stok kaler pink upanya kehabisan.hampagas...

    ReplyDelete
  4. @eKa

    Ida pun memula nak beli sony sbb pink, tapi bila pk, tough ni nmpk kacak, terus tingal gegurl pink tu... hahahahhahaha

    ReplyDelete
  5. waaa bestnye mr taff ni..harus carik jugak ni ;p

    ReplyDelete
  6. sejak UB upgrade.. x pernah lg pi sana.... klu wiken.. manjang nye penuh.. lg pon.. UB bukan tpt laluan.. uhuhhuhuhu org jauh dh pergi.. org n9 sndri x sampai.. haahahahah

    ReplyDelete
  7. @cikbedahlaser

    Hahahahhahaha!!! Ida dah sampai 2x ni... =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page