Tuesday, February 28, 2012

Sedang Apa dan Dimana






Dulu selalu ada waktu untuk kita
kini ku sendiri
dulu kata cinta tak habis tercipta
kini tiada lagi (lagi)

sedang apa dan dimana dirimu yang dulu ku cinta
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali
menjalani janji hati kita

sedang apa dan dimana wooo

sedang apa dan dimana dirimu yang dulu ku cinta
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali

menjalani menjalani menjalani janji hati kita




Siyes ! Ai suka gilakk lagu ni... OST cerita Ariana Mikhail (Isnin & Selasa TV9- 8.30pm) .. Memang ai follow setiap episod! Tak pernah miss.. Drama Vanilla Coklat pun, ai sanggup tak tengok, janji tengok Ariana Mikhail ni... hehehhee~~ Now, hari hari dok pasang lagu ni... Nak tido pun pasang lagu ni... Suka suka suka !!!~ Layaaaaannn . . . .












Yang suka sangat tengok Nora Danish !
signature ms eida

10 comments:

  1. aku pn suke cite ni...
    siap sorok remote xbg zakri tkr channel bola...

    ReplyDelete
  2. suka gila cerita ni, hari slase hari plg bermasalah nk buat pilihan, ariana mikhail ke vanilla coklat. dua2 xnak miss.ahaha..

    ReplyDelete
  3. alaaa..akk x penah tgk citer ariana tuh..sesekali jek klu tertuka channel..sbb x tgk dr 1st kan..
    tp vanila coklat..memang like sgt2..heheheehheheehe..mlm ni gedik..episod kemuncak

    ReplyDelete
  4. eka lom penah tgk citer ni...kalu start tgk.mesti nak tgk lagi...naknya bila ada nora danish yg comey tu..tu takmo start.tunggu la abes si vanilla ni...

    ReplyDelete
  5. @MaMADeBOt

    hihi.. Macam tu sekali ko? Andi redha dahhh, di etau isnin selasa, Tv jadik milik aku.. wakkakakkaa

    ReplyDelete
  6. @Sasha Ghaff

    Betu betul betul.... Tapi salunya bagi akak, cerita Ariana menang! Vanilla boleh tengok kat tonton..hiihhihi

    ReplyDelete
  7. @intan_blur

    Best kak!!! Lepas ni follow lah kat tonton....romantik gitu! auw~~~

    ReplyDelete
  8. @eKa

    Aah.. cerita Ariana ni still boleh tgok kat tontonTV3 t..... =)

    ReplyDelete
  9. hahaha.same2. sebab citer vanilla pon da start boring da. -,-"

    ReplyDelete
  10. @Sasha Ghaff

    dah nak best balik ni.. sebab zara dah pregnant!! hihihhi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page