Friday, February 24, 2012

Petua Melayan Isteri






Sayang, baca ni.. KHAS tuk sayang ni... HAHAHAHA!! Baca teliti dan amalkan.. *gedik aku!* Untuk  para suami, bakal suami boleh la amalkan jugakkkk..... Semoga ikatan hubungan suami isteri lebih erat gitu~ auw~ auw~~


1. Sebelum tidur, peluk dan cium isteri... Tidak semestinya cium kat mulut je, tetapi boleh cium kat dahi, di pipi atau mana mana bahagian yang boleh dicium  la.. hehehhehe~~~


2. Pastu, lafazkan ucapan 'I Love U'.. Kalau nak cakap " Abang cintakan Ayang" pun boleehhh... Janji kata kata keramat itu...... hehhehe~~


3. Renung wajahnya, berikan renungan seolah olah itu kali terakhir untuk kita melihatnyaa.. Kemudian belailah rambutnyaaaa.... Ce romantik sikit!! hehehhe~


4. Cuba nyanyikan lagu paling romantis untuk isteri uols.. Kalau suara tak sedap tak pe, ikhlas itu penting! HEHE~~ Kalau tak sedap, sure isteri tu cepat je tido..wakkakakkka!!


5. Jika ada masa lagi , maksudnya belum nak tidor lagi laa... ulang cerita zaman bercinta sebelum berkahwin atau zaman berbulan madu... Eh eh? Ai selalu buat ni! HAHHA!! Jangan cerita semua,Ungkit satu satu cerita berlainan hari..... Tapi yang seronok je la weii... Jangan uols dok ungkit masa bergadoh lak...Lain jadiknye kang~~ hahahhahahha!!


6. Ajak dia berbicara tentang anak dan keluarga.. Ouh ini tidak bagi we all , sebab we all tak de anak lagi... hehehhhe~~ Salunya topik yang naik, adalah topik kucing !HAHHAHA!! Tapi kalau sapa sapa yang ada anak tu, try ceritakan apa yang si isteri dah lakukan untuk uols dan anak , dan jangan lokek untuk mengucapkan TERIMA KASIH atas semua pengorbanannya......


7. Kalau mampu lah, ceritalah tentang isteri isteri Rasulullah SAW dan bagaimana mereka menghadapi cabaran.. Supaya si isteri boleh mengikut cara cara mereka...... Kalau laaa.....


8. Tidurlah dalam keadaan berpelukan. Biarlah isteri itu berbantalkan lengan, dada atau bahu uols. Sebenarnya ada banyak lagi yang boleh dibuat. Tidak semestinya berakhir dengan hubungan intim.. hihihi~ Tapi itulah selalu yang terjadi kan?.. Wakakakkakaka!!


InsyaALLAH bila para isteri tahu yang para suami betul betul sayang, layanan isteri juga akan menjadi lebih baik.. Ok malam ni semua dah boleh mula tau~ hhihihihihi









Yangselalu layan suami macam tu, TERBALIK ye! hihi
  signature ms eida

2 comments:

  1. auwwwww... ;p
    hehehhe..
    slm gedik..akk singgah sini.. ;)
    take gud care ok

    ReplyDelete
  2. @intan_blur

    Auw~auwwww~~ versi pempuan gatai kan kak.. hhahahhahah!!!

    Take care too~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page