Wednesday, February 22, 2012

My2nd Anniversary GiveAway ! Tinggal Seminggu je lagi niiiiiiiii



 


Yes. Tinggal seminggu je lagi... Setakat ni ada 4 penyertaan.. Boleh boleh lagi sesiapa nak join, kalau mereka boleh cari jawapan, mesti uols boleh!! Yakin boleh!! Eh? tetibaa... HAHHAHHA!!



Berminat nak menang RM50 begitu sahaja? 
Berminat nak dapatkan kain sulam dari Bandung?
Suka pakai baju polkadot freeeee?






Yang berharap 6 penyertaan lagi sebab ada 10hadiah je pun! HAHHAHHA!!
  signature ms eida

8 comments:

  1. Alamak lupa lak contest yu!...bukak draft smula! kah3

    ReplyDelete
  2. gua bukan tak nak joint tp sbb gua tak reti nak tag orang kat blog... syarat tu buat gua tak lepas nak joint... kohkokhoh...

    ReplyDelete
  3. @careno

    Tag? Tak buat pun takpe... bukan seme pun buat! Tu syarat poyo je!! HHAHAHHAA

    ReplyDelete
  4. ingtkan nak jwb nak ajar mcm mane nak tag orang.. cis... sila tunjuk ajar mcm mana nak tag...

    ReplyDelete
  5. @careno

    Tersangat senang je.. U taip nama dia, then amik URL blog dia, and link kan.... hehehehhehe!! Nak bagi dia tahu dia kene tag, komen je kat blog dia berserta URL entry yg yu tag dia tu.. hehhehe

    *itu cara ai tag orang la.. tapi taktahu kalau ada cara lain*

    ReplyDelete
  6. lor... mcm tu ker... ingtkan ada cara yg spesifik mcm fesbuk punyer tag tu...

    ReplyDelete
  7. @careno

    Ai salu buat mcm tu.. Tapi taktahu la kalau salah ke.. HAHHAHAHHA... Ampunnnnn.. ~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page