Tuesday, February 28, 2012

Mengupon lagi !




Lagi sekali dok membeli kupon yang menarik di  http://www.everyday.com.my . . Kali ni beli sebagai persediaan menyambut 26th.. hehehe~~ Sendiri beli, takde pun orang nak buat suprise bagai.. Dah besar panjang kan.. hihi~ Padahal ai suka suprise! *redha*



Yeah !! Lunch treat ~~ Ai pernah dinner BBQ kat Seoul Bangsar... Best!! Tapi itu 6tahun lepas.... Bersama? tet!! hihihi.... So, this year ai nak pergi bersama sama kecintaan ai yang satu tu.... Kat Setapak.. Dekat je pun. . Lepas makan makan, boleh jalan jalan kat Festival Mall tu... Ai tak pernah jejak lagi ni... Apa yang best?  =p


.

Wajib beli on that day , tapi hari weekdays lak... Gerenti penat dah.. so, ai lajakkan sedikit masa .. So, beli hari Sabtu... Tak pe la, lewat 2 hari je pun... hihihi~





BERJAYA !!~ 











Yang suka sangat makan BBQ steamboat !
signature ms eida

4 comments:

  1. wah..bes nyer.. *hahaha, napak nau takde menda nak komen. kihkihkih :b

    ReplyDelete
  2. nak juga nak juga...ni la tmpt nya org kata seoul garden tu yer...tak penah pegi pun...nak juga rasa...sama cam seoul tak.hehehe


    tgk... mesia ada segala2nya...tayah g korea pun dah ada seoul

    ReplyDelete
  3. @PUANSTOBERI.

    Hahhahah!! Tak pe kekda. komen anda diterima.. =p

    ReplyDelete
  4. @eKa


    HEHE~ mungkin tak sama dengan real seoul.... hihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page