Thursday, February 9, 2012

Kopi Habbatus Sauda, pernah rasa? SEDAP !!


Assalammualaikum w.b.t . .


Selasa. 7.2.2012 - Ai beli lagi sebotol Habatus Sauda kapsul seperti yang ai cerita di ENTRY INI . . Dah habis we all makan sebotol . .Ini dah masuk botol ke-2.. Konsisten kan? kan? Dengan KAEDAH ini . .Try! Ingat nak beli lah berbotol botol buat stok, senang tak perlu lah setiap bulan nak kene pegri beli, tapi kedai ni nan hado stoknyaaa . . Kat tempat lain ada, tapi kat kedai ni, dapat murah !! Sukaaa... hihi


Tetengah pusing satu kedai cari Pati Delima, tapi tak jual pun! Sib baik Yannie yang cute mute tu nak tolong belikan, Thanks my dear~~~ Ai terjumpa satu kopi tapi bukan kopi yang penuh dengan kafein itu yerrr . . Ini KOPI HABBATUSSAUDA yang dicampur dengan madu.. Terasa macam nak cuba laaaa . . Ai pun beli laaa. . Sebekas tu RM12 tapi ai ni dah macam regular customer je, akak tu bagi RM10.. hihi.. Lagi sukaaaaa !!





Kadang kadang tu memang teringin sangat nak minum kopi, nescafe macam orang lain... Tapi we all tak boleh, kene elakkan sehingga usaha itu berjayaa . . Tu yang beli kopi HabbatusSauda ni, rasanya sedap! Macam kopi TUAH.. Tiap tiap hari ai buat after balik kerja... hehe~ Nak jadikkan minuman harian . . Masih boleh minum kopi tapi kopi yang berkahsiat! Sukanyaaa !!










Yang rasa kejap je stok kopi ni habis, hihi
signature ms eida

11 comments:

  1. ida, dia xde rs kopi lgsg ke? sy xblh minum kopi nnt xblh tdo malam.

    ReplyDelete
  2. @yannie bunny

    Memang dari tahun lepas tak sentuh kafein bagai tu... Ida beli kopi ni, tapi tak de kafien, tak de rasa sangat kopi tapi boleh la penyedap tekak menggantikan kopi kopi yg diluar sana.. hehehehhe

    ReplyDelete
  3. peh, sedapnye layan nescafe ais! kah3

    ReplyDelete
  4. slam gedik..
    akk x penah tau ade kopi nih..tp akk mcm penah dgr name nih..dia ade x sejenis minyak utk berubt yg jenama nih..mcm penah dgr name ni la..

    ReplyDelete
  5. @intan_blur

    Ada gak.. kopi yang tak de kafien ni.. Kopi Hatabus Sauda.. Aah Habatus Sauda ni macam mcam jenis ada kak.. kapsul, gel, serbuk.. semuanya adaaa... hehehhee

    ReplyDelete
  6. Mcm best je.. Nak try beli la.. Cane cara buat? Bancuh pastu terus leh minum ke? Xyah campo gula/susu?

    ReplyDelete
  7. Mcm best je mmg nak cari kopi habatus sauda.. Cane nk buat dye? Bancuh then leh terus minum? Xyah tambah gula/susu ker?

    ReplyDelete
  8. mcm mana nak order ye?mmg nak tgh cari kopi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry ida tak de jual. tapi kopi ni banyakkk je ada kat kiosk kiosk jamu. try cari yeee ;)

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page