Monday, February 20, 2012

I'm back with sengal sengal badan.. hihihi






Pagi semuaaaa .. eh? Dah tengah hari dah ek.. punya la tak perasaan waktu berlalu.. Bukan asyik buat kerja, tapi berBW.. hihihi~ Cuti weekend ni ai tak bukak pun blog, sebab penat badan selepas mengurut (later ai cerita ok) . . Datang lambat today, almost 2jam duduk mengharung jem! Gila jem! Sian hubby, muka ketat je marah sebab marahkan jem ... Ai nak borak pun takut . . Tapi nk buat cmne, terpaksa bawak kereta today sebab after kerja, ai ada last session berurut.. Takkan nak naik moto lak kan?? Terpaksa lah berkorban..... *ai telan dalam dalam hubby marah tu* *redha* *demi anak*


Sampai je office, sib baik tak banyak kerja, so boleh lah berBW.... Oh ya! Ai dah ada 4 penyertaan untuk       

My 2nd Anniversary GiveAway ~~


Lagi lagi? Sila join lagi... mana tahu ai boleh tambah hadiah lagi.. Ai tak kedekut nak bagi hadiah pun... hehe~


Ada banyak cerita yang ai nak cerita.. Sedang draft! Tak leh nak taip lelama ni, badan masih sengal sengal.. Even nak tunduk pun masih sakit.. adoiii~~~ Nak pergi jalan jalan ringan ringankan kaki sat.. hehehe~~  








Yang gila sakit semasa berurut tu,
  signature ms eida

4 comments:

  1. ohh g berurut pttla snyap je blog eida weekend lepas. xpe2, sakit berurut tu InsyaAllah berhasil. nanti hapdet cite berurut eh ^^

    ReplyDelete
  2. wahh cepat-cepat tak sabar rase.. today pun cinta lambat gak. sbb hubby anta gi keje, tapi cinta yang kene drive.. geramm

    ReplyDelete
  3. @CikPuan Fara

    Aah ida g berurut.. tak larat nak bukak blog.. hihi.. Amin.. Usaha usaha! Sakit sakit! hihihi

    ReplyDelete
  4. @C.I.N.T.A

    Monday bluess lah katakan.... hhihihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page