Friday, February 24, 2012

Homestay Kota Bharu DONE booking !



 


Thanks banyak banyak to Kakak Blogger yang mana ai sendiri pun tak pernah jumpa, tapi ai tahu we all dibawah yang sama , JKR.. hehe . . KakNorul, thanks tau ! Ida dah selamat booking guesthouse tu dengan Cikgu Mazlan...  =) 


Settle hal di Kota Bharu, dapat jugak cari homestay yang berdekatan dengan Wakaf Cyeh.. Teringin sangat nak pergi situ.... Mak mesti suka.. hehe~



Homestay KRT Surau Kota


Cikgu Mazlan bagi rumah 3bilik2bilik air (RM150), walaupun berada di area kampung, tapi transport ke Wakaf Cyeh adalah FOC! Bestnyaaaaa.. Juga transport ke Airport Kota Bahru hanyalah dengan charge RM30.... Best best !!


Harap harap percutian kali ni berjalan lancar.....



p/s: lya! rugi kalau tak ikut.... pulau... oh! pulau....................







Yang tak sabar !
  signature ms eida

18 comments:

  1. Eh g klate ea?? Harap suma lancar.... Lmbtnya nk blik kg nie..hihihi

    ReplyDelete
  2. maaakkkkk aihhh...cuti lagi..haritu akk punye meroyan tgk korang bcuti kat fraser hill pun belum surut lagi..ni tambah lagi meroyan akk..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. Wakaf Che Yeh TAK ada apa apa pun, dulu masa dekat Poli Kelantan selalu pergi sebab tak ada tempat lain nak pergi :)

    ReplyDelete
  4. @intan_blur

    HAHHHAHA!!! Sabar kak...Ini cuticuti family ni... ~

    ReplyDelete
  5. @.:shura shushi:.

    Ouh lupa! Ko kan dulu study kat kelate... Tunggu aku sampai dulu, baru aku nak komen.. hehhehehe~~~

    ReplyDelete
  6. seronoknya eida..selalu g bercuti..

    ReplyDelete
  7. lya tgh dilema singapore ke perhentian. ahaha

    ReplyDelete
  8. @Salmi Khairil

    Mana ada selalu.. sekali sekala je ni.. hehhehehe

    ReplyDelete
  9. @Sasha Ghaff

    HAHA! Tu la pasal.. selamat membuat keputusan yg bijak! hihihihi

    ReplyDelete
  10. ye, same2 kaseh dik...
    selamat bercuti..nak suggest lelebey pn tk boleh jugak sbb kitorang balik kampung lepak umah nenek jek bukan nk berjalan sangat..hehe

    ReplyDelete
  11. @MiszNoRuL

    Ni pun dah kira bagus ni.. hehhehehhe.. TQ kak!!~

    ReplyDelete
  12. yay...
    hope sumer plan berjln lancar..
    .
    .
    .
    .
    p/s: uit shoppink xde lg nie..hooho

    ReplyDelete
  13. @iera 11

    Tak de jugakk.. takyah shopping la.. tengok je.. hiihihihi

    ReplyDelete
  14. oh g perhentian ke yang... :)

    ReplyDelete
  15. @eKa

    Aah.. bawak family... ida refer entry eka la.. heeee~~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page