Friday, February 17, 2012

H A M P A







Suka sangat ayat ayat ni.. Kalau sedang bersedih duka lara, ai selalu ingat ayat ni, pasti si duka lara tu pergi main jauh jauh... Terus si suka suki datang menjengah diri.. hehe~ Hampa lagi. Bila bagitahu hubby ai bulan merah, terus berubah muka dia. Kan sayang? Kalau sedih, baca ayat kat atas tu ye... kalau syg sedih, ayg lagi sedih.. huhu ~ Tapi at least, ai sangat bersyukur miss p datang menjengah setiap bulan.. tq muah muah !


Miss P 's Date - 3Jan , 15 Feb . . Bermakna hari ini CD3.. Cycle 45days.. Mak aiii... Selalu below 35days je.. Apsesal ni miss p, awak marah kat saya ke?? hehe~ Takmo marah marah yer.. kita kene jadik kawan baik tau!!! *merepek sudah!* Walaupun sudah CD3 tapi macam CD1 je, darah tak banyak.. pelik pelik... Kene jumpa doktor ni.. Balik kerja, nak singgah Klinik Alam Damai tu... kalau betul tak de apa dalam rahim ni, turun la sebanyak mana pun.....


Memang ai dah plan nak berurut kalau period dah datang.. Dah book pun akak yang berurut tu.. 1st time cuba berurut dengan akak ni... Dalam office ai, ada 2 orang kakak yang berjaya preggy dengan pergi berurut dengan akak ni.. Rezeki atau kebetulan saja, ai tak tahu.... Kita cuba, berusaha itu saja. Yang selebihnya, DIA yang tentukan...


Akak tu pun ada pesan bawak ibu kunyit, madu, telur ayam kampung.. Ai kene makan seme ni ke?? adoi!!! Nanti ai update cmne ok ? Esok pagi baru nak berurut nye pun.... Wish me luck! Lama kot tak rasa sakit berurut... hahhahahha!!










Yang takut pulak nak berurut ni,
signature ms eida

13 comments:

  1. semoga dipermudahkan olehNya ye dear...muahhhhhh!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. good luck! jangan lupe update psl g jumpe doc & pasal berurut yerr!

    ReplyDelete
  3. @chinta...

    AMIN................... muah muah jugak!!! hihii

    ReplyDelete
  4. semoga ade rezeki for eida n hubby lepas ni..insyaAllah

    jgn lupe cite tau experience p urut tau =)

    ReplyDelete
  5. baik g check doktor dulu baru urut....tp pape pun,all the best frenz...jgn mengalah,ujian tu means Allah syg kita...n semua org ade ujian masing2.....

    ReplyDelete
  6. @missayu

    Aah memang nk g check dulu b4 urut.. memang selalu buat gitu.. hehehe~~

    ReplyDelete
  7. insayallah pasni mesti ada rezekinya...tunggu dengan sabar..ALLAH mendegar setiap keluhan HAMBANYA

    ReplyDelete
  8. insayallah pasni mesti ada rezekinya...tunggu dengan sabar..ALLAH mendegar setiap keluhan HAMBANYA

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page