Wednesday, February 22, 2012

Enam Bulan dah si KOMOT ni !



 



Last ai update pasal si Komot ni, kekonon taknak update dah pasal dia ni.. Kan dah nak hantar ke Pusat. Tapi hari ni update jugak?? Ini bermakna we all tak hantar lagi... sayang ler pulakkk.... hihihi ~Nanti nantilah, yang pasti kene hantar gak, cuma belum tahu lagi... suka lak pegang badan komot yang dah semakin gebusss ni... Oh ya! Komot dah tak minum susu, we all dah ajar minum air masak... Nanti senang dia nak berdikari kat Pusat.. Eh? eh? Macam ajar anak lak kan? hihihihi


Perbezaan antara masa mula mula ai baru jumpa si Komot ni, dengan sekarang yang sudah berumur 6 bulan !! Happy nya lahai bila tengok si Komot berjaya membesar dengan besarnya!! hehe~~

Ini gambar si Komot masa mula mula ai bela... kecik je kan?? Sekarang?? hihi

 6 bulan sudah!


Kemain susah nak tangkap gambar si Komot ni, aktif!! Tak reti duduk diam... ggrrrrrr


 Nak tangkap gambar si Komot ni , kene umpan tangan hubby dulu, bagi dia gigit! HAHHAHA!! Ce uols tengok badan si Komot ni, berbintik bintik.. Geli ai tengok!! Tapi gebusss nyee perut diaaaa..... !










Yang makin grrrr dengan keaktifan Komot!

  signature ms eida

21 comments:

  1. ida..............comeyyyy gile die dok dalam glas tu....hehehehe

    ReplyDelete
  2. nanti nak bawak ank aku g umah korunk laa.. bleh main kucing... hehehe...

    ReplyDelete
  3. spesis Milo...hahahaha...aku pun,mak mentua aku dh bising sbb nnt ade baby,dia kalau boleh xmo kitorg bela cat dah,tp aku syg diorg.... :(

    ReplyDelete
  4. @hanidatul shatira

    Ida paksa die duduk dlm tu.. kecik kecik boleh la paksa... dah besar ni, silap2 kene gigit! hahhaha!!

    ReplyDelete
  5. @missayu

    Sayangkan? Aku memang nak hantar semua ke Pusat Penjagaan Kucing, tapi sayanggggggg... cmne? tu yg tertangguh tangguh... =(

    ReplyDelete
  6. eee comelnya! kalu jumpa nak gomol2 boleh? hihi fara sgt suka kucing tau. jumpa tepi jln pun nak bwk balik tp hubs xsuka kucing. mencik je hihih ;p

    ReplyDelete
  7. @::EIDA::

    so memang tetap ku bela la sampai akhir nyawa si milo n mila tu...if tak pun,htr kt mak cik aku jaga diorg....

    ReplyDelete
  8. Ros ska sgt kucing yg bulu rapat nih.. Hihihi... Salam pkenalan...

    ReplyDelete
  9. eida...chomelnyer gmbr kucing tu ms dlm bekas tu...geram je tgk mata dia!! hehe...suke2!

    ReplyDelete
  10. @missayu

    2ekor boleh la.. aku ada 8ekor!! HAHHAHHA!!!

    ReplyDelete
  11. @::EIDA::

    meh,ko nak Milo???Milo dh manja...haahhahahahha

    ReplyDelete
  12. @missayu

    Nak bagi aku? Aku nak bagi kucing akukat ko boleh??? HAHHAHHAH... taknak dahhh...... tapi terlebih sayang, susah nak hantar..=(

    ReplyDelete
  13. @BaTiK_PiNk

    Tu la, kecik kecik mata dia biru.. dah besar ni mata dia jadik kuning lak! hihihihi

    ReplyDelete
  14. @::EIDA::

    hahaha...xde lah...xjumpa sehari pun aku dah rindu si gemok aku n kudud aku tu...mcmane aku jg diorg dulu n skrg,mcm tu lah jugak akan datang....

    ReplyDelete
  15. @missayu

    Selagi tidak memudaratkan ko and baby, proceed je.... Tapi kalau ada tanda tanda tu, utamakan baby ye..... =)

    ReplyDelete
  16. comel giler.. suke tgk, kalau kiat bela dia gigit x momo & baby?? huhuh!

    ReplyDelete
  17. @C.I.N.T.A

    Ntah la cinta.. cinta nak bela kucing ke???

    ReplyDelete
  18. dah macam harimau bintang.sama cam noni eka la eida

    ReplyDelete
  19. @eKa

    Aah ida pun dok panggil dia harimau bintang... Tapi dia lari macam kuda!! hihihhihi.. Noni eka bulu kembang!! Comelllllllll ~~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page