Friday, February 3, 2012

Demam AJL 26 belum berakhir !


Assalammualaikum w.b.t . .

Memang takkan berakhir selagi ai tak update pasal Anugerah Juara Lagu yang ke-26 ni ! hehe~ Thanks to KakFara coz invite me and Eyuh . . 1st time dapat masuk stadium untuk tengok secara live depan mata anugerah macam ni.. even bukan duduk seat depan pun, duduk atas sekali pon dah kira cukup baik ! hehe . . Tapi next year tak yah invite pun tak pe, tak nampak sangat lah!! Baik tengok kat tv je.. hikhikhk . . Cuma nak merasa je kali nie~

-KakFara-Selena Gomez-Eyuh-

wink*wink*


Seperti biasa, memasing ada artis pilihan.. Sila jagan pilih Najwa latiff ok! Ai pilih Kisah Hati -Alyah... Tapi rasa macam Yuna yang akan menang besar ! Ouhhh~~ sangkaan meleset! Yuna tak menang langsung tapi Hafiz MENANG BESAR malam tu!



Alyah menang persembahan TERBAIK !! Memang patut pun~ Uols tahu? Bergema ok stadium bila si Remy Ishak tu keluar.. Ai memula taknampak, pastu baru nampak.. ouch! Romantiknyaaa . . Dah la si Alyah ni nyanyi macam patung! Suara dia, buat buluroma ai meremang je !! Tapi orang yang stadium mungkin perasaan ni, lampu tanglung Alyah ni tertinggal satu kat atas.. tak semua turun.. Sian lampu tu~ hihi


*Kesian Yuna tak menang langsung*


*Tiga suara tak mengancam langsung ! Ai buat bodo je dengan persembahan ni.. Tapi Jac dalam Sedetik Lebih memang BEST!! Tapi heran bin pelik, tak menang pun!!*



*Menang besar Hafiz ni! Ai kira kan, ada dekat 20k dia dapat malam tu...
Modal? RM50 je!! *



Inilah keadaan dalam Stadium Putra Bukit Jalil . . Riuh! Sebelum persembahan artis mula tu, we all dah warming up dulu.. Disuruh bangun oleh krew AJL untuk nyanyi lagu NEGARA ku!! hihi~ Then, dia ajar, bila kene tepuk . . suruh tepuk kuat kuat.. Kalau boleh sapa nak jerit tu, dipersilakan.. hehehe~~


Dulu, ai selalu fikir, time iklan orang kat stadium buat apa?? Uols tahu we all kat stadium buat apa time iklan beberapa minit tu? We all disajikan dengan video video lucu , lagak orang orang buat video tiru gaya artis tu... Lawak weh ! Satu stadium gelakkk... hehhehe~ Tapi dalam masa yg sama jugak, bila iklan je, krew krew semua bergegas macam lipas kudung bersihkan pentas, siapkan props untuk persembahan seterusnyaaa .. . Macam itu rupanyaaa... ooOOooooo . .. . Pengalaman......


Akhir sekali, terimalah artis yang TAK berapa nak JADIK ni.. HEHE~

- Eida - Eyuh -








Yang biasa biasa je rasa tengok LIVE ni,
signature ms eida

8 comments:

  1. ha tu la eida.paling untung hafiz la...dgn set lengkap baju pj je kan...pastu suar senteng sket...menang ko.bangga cikgu pj

    ReplyDelete
  2. @eKa

    Tau xpe... agaknya si hafiz ni tak de budjet kot? hihii.. tapi sangat berbaloiiiiiii~~~

    ReplyDelete
  3. Owh..pegi sana rupanya.. awat takde live telecast dari sanun. Hihikss

    ReplyDelete
  4. kdg2 best jgk tgk bnda2 cmni scara live...
    tp lau aku, suke lg tgk kt tb...
    xyah bsesak2 dgn org rmai n jln jem...
    2 klo aku la kn...

    ReplyDelete
  5. @MaMADeBOt

    Kekadang tu nak merasakan LIVE tu cmne? ka? hihi.. pasni takmo lah! Tak nampak sangat pun~~~ huhu

    ReplyDelete
  6. hahaha...
    betoi 2..
    ble dh tau, lps ni sure xnk g dh...
    rse xbebaloi kn??
    nk2 lau beli tiket dgn harga yg mhl...
    better tgk tb sekiranya ada live kt tv...
    ye dak??

    ReplyDelete
  7. @MaMADeBOt

    Next time pergi rehearsal pun berbaloi.. heheh~~ Sib baik tiket free, kalau beli, jgn harap aku nk g!!! wakkakkakakka

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page