Saturday, February 4, 2012

CRK Seafood # Santai je . . .

Assalammualaikum w.b.t . .


Fist time makan kat CRK Seafood.. Terletak betul betul di antara NSK dengan Cavenci Balakong. Di seberang jalan, berhadapan pula dengan Kedai Brothers Balakong.. Tema kedai colour Orange... Masa operasi dari 4pm - 3am.....

*menu yang disuruh TRY oleh abg CRK,
1. Ikan Siakap masak Asam Pedai Thai
2. Sayur hati goreng pedas kacang panjang.


Memang sedap ok !!! Hubby tambah berkali kali.. Memang dia pun yang habiskan ikan tu.. Ai makan sikit je, tapi rata je lauk tu. . *mana boleh makan malam sangat-diet kot?* Tapi memang berbaloiiiiii~~ Harga tak de mahal sangat.. Malam tu we all kene dalam RM50 je ..


We all datang pukul 9pm tak de ramai orang sangat .. Makan makan lepak lepak dengar lagu . . Ada screen besar... Siap ada DJ.. Ada pentas . . Ai dah pelik? Macam ada LIVE BAND je?? Try tanya abg CRK tu... OOooooo.. rupanya ada sesi karoke.. sapa sapa nak karok boleh laaa.... 1 lagu RM2 sahaja !!~ Sesi karoke ni stat pukul 9pm sampai 4am .... Sekejap je lepak dalam pukul 11pm dah penuh separuh kedai . . .


Ai ingat tak de orang nak nyanyi kot? sebab sure malu nak nyanyi depan orang, tapi diaorang ni SLUMBER je ! Lagu murah kan?? Buat macam pentas sendiri... Ce tengok tu? hihi.. .Suka lah kedai ni ! Sambil makan boleh dengar suara suara best ! Tapi yang best budak umur dalam 6thn tu kot? Yang pakai bj hijau tu... kemain sedap suara dia !! heheheh~~ Next time kalau after shopping kat NSK tu, nak lepak sini lagi.. manyak syokkkkk oooooOOooo .....








Yang macam nak nyanyi tapi maluuuuuuu,
signature ms eida

10 comments:

  1. aku penah mkn kt cni gak...
    mkn yg goreng2...
    xsdp lgsg...
    len yg kitorang order len yg smp...
    zakri dh pangkah kdai ni...
    dia ckp xyahla dtg lg kt kdai ni...
    hahaha

    ReplyDelete
  2. @MaMADeBOt

    Lor yeke? Kitaorang tak kene pun? Menu yg diorder tu pun best gilak!! HEHEHHE~~ Yang best layan orang karok! hihihi

    ReplyDelete
  3. xtaula mungkin time 2 mood tukang2 msk n pelayan ni ke laut kot,...
    2 psl len yg order len yg smp...
    hahahaha

    ReplyDelete
  4. @MaMADeBOt

    Hihi.. pun ada mood? gedik je chef tu! nnti ko try ler menu aku tu.. sedap weh!!!

    ReplyDelete
  5. insyaALLAH 2 pn lau zakri nk p kdai 2 lg la...
    aku skang tingin nk g mkn kt restoran Q thai yg ko slalu cite 2...
    tp xtaula ble nk p nye...

    ReplyDelete
  6. @MaMADeBOt

    Macam tak pergi je lagi kedai tu.. hihihi.. QtHai? Itu memang terbaik!!! Nanti kalau nak g, roger aku!! Aku jalan kaki je dah sampai.. hehhehehhe

    ReplyDelete
  7. orait...
    mmg tingin nk mkn kt ctu la...
    tp 2 la tggu ongkos byk br syok pilih menu kn??
    ni tgh sesak diam diam sdh...
    wakakaka

    ReplyDelete
  8. @MaMADeBOt

    Wakakkaka.. tau xpe!! Sesak weh.. dah lah hilang RM500. sib baik ada simpanan sikit... terpaksa guna.. huhu....


    *Gaji hujung bulan roger aku tau!!*

    ReplyDelete
  9. bek bos...
    skang ni aku tgh pening nk cri lg 10K nk beli umah...
    pening pening

    ReplyDelete
  10. @MaMADeBOt

    Mak ai? 10k? Beli umah kat mana anum?? Apa lagi, mintak ehsan akak2 ler.. hihihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page