Wednesday, February 15, 2012

AirAsia BigSaLE !





Amboi~~ paginya ai update blog hari ni ! hihihi~ Al maklumla datang awal . . Kerja tak dapat lagi, harus la melayari internet dulu~ Kenapa ai awal hari ni ? Berpuasa nok !!! Masih ada 11 hari lagi yang TAK berganti ni..... Chaiyokkk !!


Pepagi tadi, ai bukak email, dapat email dari AIRASIA.... Oooo.. ada BigSaLE rupanyaaaa . . Tapi bagi ai tak sale sangat pun?? hihi.. Ai nak RM0.00 !! Baru BIGSALEEEeeeee . . Ai dok gedik gak tekan tekan, mana tau ada tiket murah untuk Anniversary tahun depan.. cit! Tahun depan punya cerita dah fikir ! hihi .. Mestilah kene booking time promo, budjet! HAHA!! Tapi nan hado yang berkenan di hatiii . . Lama lagi laaa... Next time lah! Nak tunggu yang RM0.00 tuuuuu ~~ hihihi

 

Sapa sapa yang nak merancang percutian boleh lah klik SINI !




p/s: booking awal macam ni, buat nya tak kene masa, ada hal tetiba.. BURN je tiket tu kan? Ai dah 2x jadik macam tu.. hihihi.. Tapi tak serik nak booking awal sebab nak harga PROMO !!~ hihi










Yang suka berjalan sana sini, TAPI duit tarak !! HAHA
signature ms eida

16 comments:

  1. selamat bpuasa dear..;)
    akk pun tgh bpuasa..thn ni punya ganti puasa ade lg 8 hari lagi..tetapiiiiiii...puasa yg lampau2 yg akk belum ganti lagi..hanya Allah je yg tau..hahahhah..tgh berusaha utk ganti puasa yg dulu2

    ReplyDelete
  2. haha.. kat opis yana ni, bdk2 laki ni yang lebey..slalu yg pompuan ni kecoh lebey..membebel dok dlm waiting room..hahha...

    ReplyDelete
  3. jom kita plan gede2 TTC corner kt obersi! hihi

    ReplyDelete
  4. aku dapat tix g langkawi bulan 11...pegi rm3,balik rm0!!!!!!!!!!!!hehehehe.....insyaallah if xde aral,dpt la g sane....

    ReplyDelete
  5. @intan_blur

    Takpe kak .. Janji puasa yang mana yg mampu... Jgn buat buat tak mampu sudah.... hihhhii~ Selamat Berpuasa jugak!

    ReplyDelete
  6. Nak booking TAPI travel period masa lepas kahwin..Mana tahu ada rezeki awalkan..hihihi :)

    ReplyDelete
  7. @~LeeyanaRadhi~

    Waaahhhh.. bagusnya mereka tu... Salu nye yg suka bukak AirAsia ni kaum pempuan je.. hihihi

    ReplyDelete
  8. @yannie bunny

    WOW! Mana? melbern ke? Bak kata kekda.. hihihi

    ReplyDelete
  9. @missayu

    Langkawi? Tak best ouh naik flight! Haruslah naik tren.. manyak syokkkk!! eh eh time tu baby ko cmne???

    ReplyDelete
  10. melben jom! kekda mesti suka tu.. hahahha

    ReplyDelete
  11. @::EIDA::

    naik tren adalah penat...xmoh,cukup la g hatyai naik tren....baby,bawak ler...hehehehe...xkan nak tinggal...baby nak tgk paintball......

    ReplyDelete
  12. @missayu

    Baru backpakers .. hihi.. Tapi dengan baby, naik flight la sesuai kan...

    ReplyDelete
  13. bestnya ai...eka ni tiket anniversary lom pk lagi.dok kalut beli tiket nak balik kg...eh cup tadi sebut tiket anniversary kan...kata takmo g oberc dah...choii

    ReplyDelete
  14. @eKa

    Takpe eka.. tiket balik kg lg penting... hehehhe~~ mana ada ida beli tiket oberc, cari dlm m'sia je ni.. hehehe~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page