Monday, February 20, 2012

1st time kat Tutti Frutti & 2nd time kat PapaRich



 


Jumaat lepas, plan yang tak dirancang bersama rakan sejoli sekatak, hihi pergi merongeng rongeng ke TheCruve, kekonon nak merialisasikan kehendak si mak buyung yang teringin nak makan Tutti Frutti.... Masalahnya, yang bukan mak buyung pun eksaited sama!! hihi~


We all sangat teruja sebab masing masing pun jakun tak pernah jejak kaki kat Tutti Frutti melainkan SisP yang dah pernah... Sampai je, cari punya cari, jumpa jugak si TF ni.. Macam nak rasa semua perasa, macam nak letak semua accessories dia, tapi perlu diingatkan , si TF ni mahal kemain ! hihihi.. SO, berpada pada laaaaa.....


 JAKUN tak kami? Habis kakak yang jaga TF tu kene suruh amikkan gambar! hihi


 Ai siap paksa SisP amikkan gambar ai sedang mengisi yogurt! HAHA!! 
~Orang sedang concieve kan, haruslah amik perisa Buah delima & Chocolate~
RM12 je kene! 


 Antara eksesori diaaa....... ai letak choclate chips tu banyak !Sedap wehhhhhhhh


 Lepas dah bayar semua, mari makan ! tuptup, SisP kata tak sedap, dia pernah makan yang sedap punyaaa..... Ai rasa sedap je? hihi.. Ni yang kene try lagi sekali kat tempat lain ni... hehehehe~~ *alasan*



‎"women trying to conceive should drink whole fat milk and eat ice cream 

instead of going for low-fat dairy products like skimmed milk and yoghurt"



~~Sekali sekala tak pe kot.. hehehhehhehe~~



Disebabkan bawak mak buyung ni, ingat setakat yougurt ni kenyang ke? Pasti tidak!! We all pun merayau rayau kat TheCurve tu cari kedai makan... last last jumpa si PapaRich ni... Decide nak makan sini je.. SisP and ai dah kenyang, so we all order Dimsum je.... *kakwani ajar makan dimsum ni! sedap hokay!!* Untuk wardah and mell , diaorang order chicken chop yang TAK SEDAP langsung ok!! Sian merekaa.....

Ice cream ai sedap, tapi dah kenyang, tak habis pun! hihi


Sekian, makan makan dari we all ( Eida-Sisp-Warda-Mell)









Yang suka sangat Dimsum tu!!
  signature ms eida

13 comments:

  1. tutti fruit aku suke flavor red velvet...makan cam tu je pun,xyh topping bagai..hehehehe....

    ReplyDelete
  2. @missayu

    Aku kan jakun, 1st time... aku suka lah flavor delima tu! hihihiihi

    ReplyDelete
  3. akk 1st time makan tutti nih..
    bile makan..rase x sedap..sungguh..lg sedap klu kite makan ais krim goreng,,yummyyy///!!

    ReplyDelete
  4. Haha. Oke, sapa punya qoute Eida amik tu?? Hihikkss

    Akak amik kat sini
    http://www.straightfromthedoc.com/50226711/trying_to_conceive_go_for_whole_fat_milk_and_ice_cream_instead_of_lowfat_dairy_products.php

    Jadi marilah kita menghindari yugort dan low fat milk. Minum yg fat2 je seme. Jgn kita yg fat sudehhh.. (^-^)

    ReplyDelete
  5. o..ngumpat i ye....patut tersedak2....kita try ice room lak....

    ReplyDelete
  6. patut la i tersedak2.....ade org ngah cite pasal i....pasni kita try ice room lak....kikiki... ~rupenya i nampak lawa gak dlm pic...hahahah~

    ReplyDelete
  7. eka penah belu TF rege sampai kat 20.mana taknya.sume nak diletaknya.stoberi + longan + cornflake + badam...sampai penuh cup kaler pink tu.mau tak 20...haissssssyy

    ReplyDelete
  8. TF depan rumah zana ni ada eida.. jom makan2 kat situ.. hihi..

    ReplyDelete
  9. @intan_blur

    Ice cream goreng memang yummy!! Tapi ida suka lak si TF ni.. padahal bukan makan sangat yogurt tu.. hehehhe

    ReplyDelete
  10. @mell

    Hoho!! Ada aura ye.. minum air bebanyak.. hahhaha!! Ai edit pic yu mell.. hahahhahahha

    ReplyDelete
  11. @eKa

    Memang ler mahal kalau sme nak letak! hihi.. Ida tak suka letak buah buah bagai tu, lebih suka letak choclate chips.... hehehhe

    ReplyDelete
  12. @PUANSTOBERI

    Ye betul ! Jangan kita fat sudah laaa... hiihhiii

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page