Saturday, January 14, 2012

TTC sekelian, pernah try tak JERSLIN Power Oil ?

Assalammualaikum w.b.t . .


Sumber : Dari seorang kakak yang ingin berkongsi dimana adiknya telah berjaya pregnant dengan mengamalkan minyak ini..



Sapa pernah try? Sapa pernah dengar? Ai tak pernah dengar sebelum ni. Tu yang takut takut je nak cuba.... Tapi minyak ni ada Habatus Sauda, macam bagus pula.. Ai ni berkira kira nak beli Lumiglow... Sapa yang pernah pakai gak ?? Kalau tengok kat page FB: Senang Hamil tu, ramai yang dah berjaya kan? kan?


Tapi itu sebenarnya rezeki dariNYA. Apa yang kita buat itu perantaraan sahaja.*ayatmyboss*





p/s: entry auto publish


Yang konfius!
signature ms eida

24 comments:

  1. kita pun tak pernah dgr.. tapi xslh lo nk mencuba.. yg penting kita berusaha kan.. chaiyok2 eida! ^^

    ReplyDelete
  2. penah...
    Habbatus sauda mmg bagus..

    tapi:::
    tak kusyuk pakai...
    memula je, akhirnya macam biskut amalkan...

    Tapi...
    tak rugi beli...
    byk khasiat..
    best bau dia..=))

    ReplyDelete
  3. pernah dgr tapi xpernah terai!

    cam best je..hihi..*haku sume best jek* keh keh keh..

    ~bnyk jugak khasiatnye ek..

    ReplyDelete
  4. tak pernah try and tak pernah dengar..kalau eida try nanti bgtau camne ye

    ReplyDelete
  5. eka pernah dengar, tp tak tau myk ni utk nak pegnen juga...

    ReplyDelete
  6. @CikPuan Fara

    Ida ada hati nak cuba ni... *tgh fikir lagi ni*

    ReplyDelete
  7. @A*nY

    Akhirnya! ada jugak orang pernah dengar & try ye.... lega sikit hati if nak try ni. TQ dear~

    ReplyDelete
  8. @~LeeyanaRadhi~

    Aah.. tula.. macam multipurpose pulak minyak ni.. semua boleh.. hehehe

    ReplyDelete
  9. @Nana Aris

    Ate nye, jom ler kita terai sesame.. ai takut der.. =p

    ReplyDelete
  10. @eKa

    Wahh.. at least eka pernah dengar... hehe~ ada ada.. ida baca byk jugak yg boleh membantu. dlm nak concieve ni. =)

    ReplyDelete
  11. penah, ieda pakai ni ke? camno pakai nye?

    ReplyDelete
  12. @noorsalawati nordin

    Ida tak penah try lagi.. baru nak riki riki sapa penah pakai.. hehehe

    ReplyDelete
  13. kakyong x pernah dengor pulak pasal ni... emncuba tak salah ida.. yg penting usaha..

    ReplyDelete
  14. mell guna utk penyakit gatal2 ni....alhamdulillah ok....hubby resdung dia pun ade guna,dah ok ckit.....try la.....xmahal pun.....

    ReplyDelete
  15. eida..tak penah dengar plak benda nih...hohohoh......pes time taw....

    ida da try ke???

    ReplyDelete
  16. tanya lah bos besar anda, alaaaa..yang dok seblah bilik anda tu..ala...yang gitu-gitu tuuu..dia pengguna minyak ni..

    ReplyDelete
  17. @mell

    Tu la.. minyak ni multipurpose kan.. tak rugi nak beli... tq mell =)

    ReplyDelete
  18. @hanidatul shatira

    Ida pun pes time dengar! Tapi bnyk review cam ok.. Ida baru nak try ni... Pape ida update yer~

    ReplyDelete
  19. @empress_azalea

    Siyes?? Baik! Tunggu dia habis meeting dulu.. heehhehhe

    ReplyDelete
  20. pakcik kat jkr pun ade jual...mell dah jadi pelanggan tetap....

    ReplyDelete
  21. sy pernah pakai minyak ni.. ok.. bau die sy suke and de aroma... cube je kan... the lumiglow sy br cube seminggu ni.. hope berkesan.. yg penting yakin dgn kekuasaan ALLAH..

    ReplyDelete
  22. @Hati bahgia

    aah bau wangi! hiihi.. Lumiglow? beli kat pagefb senanghamil tu ye?? Ye, yakin! usaha! =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page