Monday, January 16, 2012

Travelog Airasia

Assalammualaikum w.b.t . .


Dari dulu sampai sekarang ai memang kaki jalan.. Tak reti nak duduk rumah walau sehari! Bila dah kahwin ni lagi ligat berjalannya.. hehe~ Dan dalam setahun tu mesti mesti ai nak bercuticuti *tengah berdua* . . Selalunya pilihan dok dalam negeri je la.. Luar negara tu mana nak mampu haihhhhhh~


Tapi ai memang suka sangat dok baca blog blog yang ke luar negara, apa tah lagi melihat cerita cerita travel kat tv tuu~ Contoh sekarang ni famous kot Travelog Airasia ni.. Tiap tiap minggu ai tengokk~~ Dalam hati dok berangan nak sampai tempat tu jugak! hihi . . Bestnya artis tu kan, free je dapat pergi luarnegara... hihi


Semalam tergerak hati nak masuk contest yang dianjurkan oleh Travelog ni . . Minggu ke9, trip ke ShenZhen bersama Neelofa.. Setiap minggu akan ada soalan diakhir episod ni.. Ai rasa semalam ai bagi jawapan yang betul! Cuma leceh betul kalau contest yang melibatkan slogan ni! hihi. . Ntah pape slogan ai~

*Tak sabar tunggu minggu depan, ada luck tak? hihi*


Tak cukup dengan penyertaan dari ai, ai masuk sekali hubby nye nama! HAHA . . Pastu create slogan lagi... kalau lah ada rezeki, terbang lah kami ke ShenZhen! WOW~~ Bestnyaaa.... Shopping shopping . . . . . . . Aminnnn~


Kepada sesiapa yang ingin menyertainya, boleh lagi ni.. due: 18/01/2012 ni.. Masuk TRAVELOG AIRASIA ni tau~~~ Mana tau ada rezeki kan? kan? cube jela.. hihihi


Travelog AirAsia :
Setiap hari Ahad, Jam 7.30pm. Tv3.









Yang suka betul tengok cerita Travel gini,
signature ms eida

12 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page