Monday, January 9, 2012

Sempena Meraikan Bulan Cinta!


Assalammualaikum w.b.t . .


*terasa macam pengantin laks! hihi*


Ekaaaa...... Eh! Lupa lak pepagi ni Cikgu Eka mesti sedang sibuk di sekolahnya~ HEHE~ Nak bagitahu jugak, Ida dah pakai inaiiiiii~ wihuueeee~ Sempena meraikan BULAN CINTA=JANUARI ~


Tak sah kalau tak berjalan time Anniversary tu kan? Perancangan ni tetiba terjah je dalam kepala hotak ai... Sepatutnya we all tak kemana mana, sebab nak menunggu cuticutiMega bulan 3 nanti, tapi dah sana sini nampak kengkawan update pasal BF ni, tetiba rasa teringin nak menjejakkan kaki kat BF jugak! Lantas, ai book! Hoho! Diluluskan~


Jom countdown sesama.. Tinggal lagi 3minggu je ni~ *mood tak sabar!*








Yang rasa sekejap je masa berlalu,
signature ms eida

10 comments:

  1. peninggg... serik oh nk ke bukit fraser tu...

    ReplyDelete
  2. @Cikpuan rara

    Dekat je rara... masih dalam Msia.. hihi

    ReplyDelete
  3. @.:shura shushi:.

    BFF? bukan.. hehe~ teka lagi... Tak tahu ek? Memang tak femes tul tempat ni! tapi heran, nak sangat perginya... hihihi

    ReplyDelete
  4. Bukit fraser kan kan kan kan=)))

    ReplyDelete
  5. bukit frser eh?? jeles ahhhhh!!!!

    siap pakai inai lagi tu.. gempak ahhhhhhhh...

    ReplyDelete
  6. @PUANSTOBERI

    Pening kan! Seme orang kata gitu.. tapi ida teringin.... =(

    ReplyDelete
  7. @Zana Adieyza

    BF memang sesuai tuk orang nak hanimun... sunyi sepi+sejuk! miahahaha!!~

    Nnti zana pakai lah.. baru aura tu lebih! =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page