Friday, January 20, 2012

Selamat Bercuti semua !


Assalammualaikum w.b.t . .


Cuti 4 hari ni pergi mana uols semua? Ai balik kampung hubby.. Ai dok kira kira ni ada lah dekat 5 bulan jugak lah ai TAK BALIK kampung hubby. . Hubby balik lah jugakkk jenguk maknya. . Teruk kan menantu ni? hihihi~


Tapi ai bijak.... Ai lama tak balik, haruslah bodek lebih !! Wakakakaka~ Ai siap beli 2helai tudung+ sepasang baju kurung to myluvly MIL . . Harap harap suka . . *bijak kan?* Plan we all balik sabtu pagi, sesudah subuh. . Tapi bila ai cakap dengan mymom, dia gelak! Subuh ai, dia kata tengah hari ! HEHE~ Balik KL pulak on Monday tu, tak berani beb nak menghadap JEM Selasa tu!! ~ Ni pun harap harap tak de la tempuh JEM teruk . .


Kali ni balik kampung, ai bawak sekali si Komot tu, atenya sapa nak jaga kalau tinggal rumah ?? Kucing yang lain dah pandai jaga diri.. ~ uiceh! Bila kata nak balik kampung, wajiblah mengemas dan menyediakan makanan kucing untuk 3 hari.. Sian mereka . . Baik baik duk umah yer sayang ~~


Bila dah kata cuti ni, terpaksa lah off dari dunia internet ini.. Al-maklumla orang tak de Tab tab or lappy lappy ni . . huhu~ Miss me? Cuma akan ada entry publish auto je dari ai ~~ Jumpa Rabu nanti !!


Semoga semuanya selamat pergi dan balik ! Uols semua pun cuti cuti tu baikbaik la yer . . Drive bebaik ~ Kalau sapa yang tak g mana mana tu, punbaik baik lah duduk rumah ~ hihihi~ Apa apa pun,

GONG XI FA CAI !!






p/s: Yang tak de menda nak buat tu , boleh la JOIN GA ai ni~








Yang harap harap tak tempuh JEM,
signature ms eida

2 comments:

  1. Slmt menempuh jammed.. jgn cilok mencilok.. hikss :D

    ReplyDelete
  2. @PUANSTOBERI

    Memang JEM pun kekda! Menciiiiiii~ tapi dok goyang kaki je jadik co-pilot ni.. hehehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page