Thursday, January 19, 2012

Pernah main UNO? Ajar !!!


Assalammualaikum w.b.t . .


Bila ntah, ai dah lupa.. ai beli kad UNO (RM2) ni kat Carefour BTHO. Ai pernah main masa budak budak dulu.. So, dengan niat beli kad UNO ni nak ajak hubby main sekali laaa.. Sebab hubby kata dia tak pernah main! Ai gelak kan dia.. wakkakakaka!!



Sekali bila sampai rumah tengok je kad kad UNO ni, ai LUPA GILA MACAM MANA NAK MAIN !!! Hubby gelak kat ai balik ~ wakakkakakaka!! Ishkkk.. sapa pernah main?? Dan TEROR main kad UNO ni ?? Meh ajar wehhhhhh . . . Mana tahu ai boleh ingat balik macam mana nak main menatang ni ! hihi *malu tutup muka*










Yang nak sangat MAIN UNO,
signature ms eida

10 comments:

  1. wakakakka...chinta pun x pernah main masa kecik2 dulu..sila gelakkan chinta paus2 okey..tapi ngan bantuan en suami best gak bila main menda nih..nak ajar eida chinta pun x berapa nak fasih..kihkikhkih

    ReplyDelete
  2. xpenah tau pun..ketinggalan akk nih..

    ReplyDelete
  3. @chinta...

    Hubby chinta reti main? nanti balik tanya die cmne ekk.. heehehe

    ReplyDelete
  4. @intan_blur

    Masih ada masa untuk bermain kak.. hehehehhe

    ReplyDelete
  5. Eida..ferevet indoor game..dgn uno stacko..haha

    tu kene ikut warne or number atas kad tu ..klu xde yg same boleh letakkad yg ade 4kaler tu then pilih utk org seterusnya nkene letak warne ape..then klu yg ade arrow reverse tu..kene reverse la..hihih..pastu draw 2 n draw 4..org yg dlm turn die,blh letak ikut kaler then org yg lepas tu kene tmbh la ikut bape kene draw..then kad skip pu ikut kaler...

    pastu sape dah tgl 1 kad kene cepat2 sebut UNO..klu org lawan nmpk dl,nnt kite kene tmbh 2kad..hihi

    huhu agak2 eida faham x? ...xfhm blh kol...kih kih =)
    selamat ber'UNO'

    ReplyDelete
  6. @~LeeyanaRadhi~

    Wahhh.. pening baca.. balik boleh praktis! TQ dear ~~

    ReplyDelete
  7. hahaha..aku n pojie kitorg men chess n saidina je.. tu wajib..

    UNO xpnh beli lg..sbb tau main =p

    ReplyDelete
  8. @cta

    Saidina main gak.. main kat computer.. =)

    ReplyDelete
  9. eka pun tak tau nak main uno ni...igt lagi mainan ni glemer masa eka skolah dulu...mahal amat sbb tu mama tak beli kot

    ReplyDelete
  10. @eKa

    Aah eka, dedulu mahal kan.. nak nak yang puzzle tu.. tak mampu!! Now UNO ni RM2 je~ hihhii

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page