Wednesday, January 11, 2012

Jumlah Kafein dalam minuman anda !

Assalammualaikum w.b.t . .


Ramai kot dah tahu , TAK ELOK minum minuman yang berKAFEIN kan? kan? Tapi masih minum.. Susah nak stop ek? Alhamdulillah.. we all hubby & wife dah lama STOP, setahun yang lepas! Dah tak beli dah kopi ke nescafe ni .. Dulu masa ada stok kopi & nescafe kat rumah, siap bagi kat mak suh habiskan... Punyalah nak stop! Since terbaca kat mana ntah keburukan kafein ni dalam we all berTTC... *tak boleh tak boleh minum, nak babyyyyyyy*



So, today, ai nak tepek POSTER ni besar gedabak! Biar semua orang alert pasal ni!



Sumber : Anamarza



p/s : susah nak stop?
Sayangi diri anda! Pasti boleh stop~









Yang suka minum kopi TUAH dulu kala,
signature ms eida

4 comments:

  1. boleh sbnarnya nak stop.. chaiyok2 eida! ^^

    ReplyDelete
  2. @CikPuan Fara

    Tahun 2011 berjaya! Tahun 2012, ida akan usaha said NO to CAffieN !!~ Thanks fara =)

    ReplyDelete
  3. still minum jugak.....even sesekali...tak imun bdn aku xde kopi.....

    ReplyDelete
  4. @missayu

    Aku pulak, said NO to any caffien selagi aku tak pregnant!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page