Friday, January 6, 2012

A Night Before 2012


Assalammualaikum w.b.t . .


Haa.. hambik! tepek gambar besar gedabak! hihi~ Malam terakhir 2011 tu, ada perjumpaan kecil kecilan di antara TTC Corner. Saja lah nak jumpa, asik bertemu di alam maya je.. hihi~ Eh! Debar debar jantung hati tau nak jumpa kawan baru ni..~My 1st time!


Apa itu TTC Corner? Kami satu kumpulan dimana masing masing cuba untuk preggy.. Kami berkongsi tips, rahsia, dan yang pasti hanya TTCians je yang memahami PERASAAN memasing. Orang lain? Cakap ikut sedap mulut jer!



6 of 25 member TTC Corner hadir, sekali angkut laki memasing.. hehe~ Sib baik semuanya sporting! Dalam kereta menuju ke meeting point iaitu Restoran Steamboat Maeps , hati ni berdebar debar, sikit sikit tanya hubby, agak agak diaorang sporting tak? Agak agak diaorang sopan ke... hua hua hua hua macam ai gak? Hubby cakap, mana lah ai tahuuuuuuuuu! Miiaaahahaha!!~ Saje je serabotkan kepala hubby yang sedang kusyuk pun time tu mencari jalan.. Habis semua orang ai call tanya tempat! Dari cyuh ke anna.. semua kene! TQ beb! Walaupun uols bagitahu jalan still ai tak jumpa gak, last last Kekda gak datang amik kat Pintu Utama... hihi~ TQ Kekda!


Ok, tiba kat Restoran tu dalam pukul 8.30pm, walaupun ai dok keluar rumah pukul 7.30pm, dekat je Restoran ni dengan rumah tapi sesat barat kan! Tu pasal la.. hehe~ Sampai je, ai dah nampak semua orang dah, hilang semua perasaan takut, segan semua.. sebabnya, mereka ini jugak gila gila macam ai! Sib baik! hihi .. Lepas salam salam, jom serbu makanan!!


Semua ada, dari seafood ke ice cream!


Sapa pernah makan kat sini? Tomyam ni kureng kaw lah kan? Sebab ai ni peminat tomyam tau! Setakat ni tomyam kaw adalah di QThai tuu. Itu yg terbaik buat masa ni.. hehe~ Tapi bedal jugak lah kan, lapar katekan.. or dlm kata lain, dah bayar kan! RM21/pax.




Lepas nak mencekik bagai nak rak, perut dah kenyang sampai tahap dewa ni, sesi penyampaian hadiah time! Ingt tak ai masuk contest mygreatcuticuticinta dan menang shawls? Ni lah penganjur nyaaa...... Hadiah by hand je..

TQ Kekda pilih ida jadik pemenang! Choyyyy~
Tempat ke4 jela.. Toksah nak pepoyo~



Lepas dah makan, jam dalam pukul 10.30pm, masih tak puas jumpa ni! So, next station Putrajaya.. Kekonon nak tengok bunga api, tapi nan hadooooo. . asap je nampak ! Hampeh je tau~ Tapi best jugak lah melepak reramai, borak borak, tangkap gambar penuh aksi... hihi

*Aksi askar wataniah*

*Aksi sayangi perut!*

*Aksi tangga.. miahaha!!*

*Aksi Oligo oligo.. Omigo go go*



Tak sangka sangat, dengan berblogging boleh jadik real friends! Ai berharap kita semua semakin kuat untuk menghadapi Tahun 2012. Juga berharap ada 'sinar' buat kita semua, TTCians..~ Jom bergede gede lagi.. Kekda asyik sebut Bagan Lalang je ni.. Next station jom!









Yang rasa kuat bila ada rakan seperjuangan!


signature ms eida

10 comments:

  1. wahh..bestnye sis..
    cam same lak time gather kite..
    a day b4 new year..
    xsangka kenal dlm dunia blog ni wat kite rapat kan.. :)

    ReplyDelete
  2. @.: iEyLa :.

    Yeke? Best best.. tambah kawan baru.... Tu la tak sangka.. kalau dapat kawan yg kene 1 kepala, memang boleh buat kawan selama lamanya.. cewahh .. ayat!

    ReplyDelete
  3. @C.I.N.T.A

    TQ! Nanti kita bergede gede lagi tau!

    ReplyDelete
  4. suka la tgk gmbr kamu semua

    ReplyDelete
  5. weh..lawo baju itam ko..beli mne tu?nk jgk..huhu

    ReplyDelete
  6. @eKa

    Satu hari nanti, eka pasti dapat masuk dlm gambar tu jugak.. hehe~ Bila balik semenanjung roger roger lah kami.... =)

    ReplyDelete
  7. @iera 11

    Baju lama tuuuuu.... berabad dah pakai, baru hari ni perasaan? hihi.. Beli kat seed.. =)

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan dari umaira,
    Dah jd follower blog kamu
    i'm TTCian too...
    Datang support geng TTC yg lain di alam maya ni.
    Boley kita share info n pengalaman.
    Kita mempunyai satu matlamat yg sama, semoga Allah mengurniakan zuriat buat kita.AMIN

    ReplyDelete
  9. @Umaira Umar

    Salam perkenalan kak... =) Boleh apa salahnya.... HArap2 segala usha berhasil tahun ni.. Amin.. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page