Tuesday, January 3, 2012

Mr. Tough dalam tangan ! yeahhhh~

Assalammualaikum w.b.t


Tadi baru je up entry pasal wishlist kan? Wishlist kat sebelah tepi tu duk appear GADJET kan? kan? Untuk permulaan tahun baru 2012 ni, TERCAPAi sudah salah satu GADJET idaman hati!! Selagi tak tercapai kesemua Gadjet idaman hati, ai takkan 'TICK' kat kotak tu.. hihi~*ada lagi 3*


Ai kan OVER excited dengan Tab tapi, tak dapat beli Tab pun! Sebabnya ai beli yang penting dulu.. Eh? Penting ke? hihi . . Lain yang perlu didahulukan, lain pulak yang dibeli.. hihi~ Ai beli ape? ape? Saja nak berkongsi cerita dgn uols, atau dlm kata lain, ini blog ai, ai punya sukalah nak cerita apa!!! miaaahhahaha.. *bukan untuk menunjuk tau!* *terserah kat uols nak tafsir apa*


Say hi to Mr. Tough a.k.a Taff! hihi~


Tanggal 01.01.2012 jam 4.30pm, gadjet bernilai RM1.4k yang dibeli di Plaza Lowyat di temani oleh my sister berjaya menjadi milik ai~ Yahoooooo.. yabedabeduuuuuuu~~~ Tetiba semua orang tanya, ape kejadahnya beli Mr.Taff ni? ? Apesal tak beli Nikon 1 ke.... *dah masuk list!* Dengan slumber ai jawab, percutian 2012 lebih kepada water water water!!~ So, wajib lah ada Camera Waterproof! kan ? kan? ~


*Tak sabar nak berSEAwalking, berSNORkeling, macam macam lagi lah
dengan Mr.Taff ni* hihi



Details : Olympus Tough TG-810 RM1199
+ battery RM150+ card reader *ori*
+ screen protector RM30
= RM1,379/-





p/s : tetiba teringat Mr.D, Nikon D5000~ Rindunya!!
kalau tak, Mr.D, u dah ada kawan .. Mr. Taff ni...~ *b_D_H punya pencurik!!!*









Yang akan jaga baik baik 'harta' baru ni,
signature ms eida

6 comments:

  1. perrrghhhh, mantap seh!!!

    mesti cun hasil tangkapan mr.tough ni..

    ReplyDelete
  2. wa... bleh la kita pi tpt2 ada air pasni. Hiwhiww.... amik gambo guna kamera Eida lak. Ngeee :D

    ReplyDelete
  3. @PUANSTOBERI

    Boleh je kekda.. apa ada hal... camera uols tu simpan dlm beg! kalau kene air, rosak nnti... tapi kalau cam ida, kene air 10 baldi pun tarak hal! miahahhahaha

    ReplyDelete
  4. wOw..xsbrnya nk bergaya dgn pakcik Taff ni..huhu..
    i like 'beuty mode'!!!hehehe..(ilang jerawat i.haha)..;p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page