Thursday, January 12, 2012

Kuatkan semangat Eida! Chaiiyokkkk!!


Assalammualaikum w.b.t . .




Pepagi datang muka happy dah kenyang makan bihun, bukak je blogspot ni terus muka sedih! Rata rata semua blogger update cerita pasal semalam! Makan freee tu~ Si Kenny Rogers buat dengan syarat datang pakai RED! Ai suka gila makan kenny.... Hubby tak suka!


Even ai suka pun, TAK dapat makan gak! Sebab ai dah lancarkan NO FASTFOOD bagi tahun 2012! Tahan je nafsu..Kene kuat semangat Eida!! Tapi baca jugak blog blog yang up cerita ni, ouhhh... terliur sudah!!~


Tak pe tak pe, nanti ai dah preggy *aminnn!* , hari hari ai melantak fastfood! Miahahhahahha!!!~







Yang kuat semangat! uiceh~
signature ms eida

7 comments:

  1. eida, kuatkan semangat kita!! walaupun kadang2 dah x tahan sangat2.. hahhahha..

    ReplyDelete
  2. @Zana Adieyza

    Tak tahan pun kene buat buat TAHAN!! hihihi

    ReplyDelete
  3. eida, eka pun suka gile KR.suka dia punya warm choc oasis...superb mabeles.balik semenanjung wajib makan...sini takde...so kalu tau promo tu smlm, leh tgk je la

    ReplyDelete
  4. eida, eka pun suka gile KR.suka dia punya warm choc oasis...superb mabeles.balik semenanjung wajib makan...sini takde...so kalu tau promo tu smlm, leh tgk je la

    ReplyDelete
  5. @eKa

    HEHE~ Ida kat sini pun tak g... tahan je nafsu ni.. hihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page