Wednesday, January 11, 2012

Kebab kebaboooooom . . .


Assalammualaikum w.b.t . .




Time lunch ni nak up cerita makanan laaaaa.... hehe~ Sapa peminat gila daging Kambing? Me!!!~ Suka gila kau makan daging kambing INI. Nampak gambar atas tu? Rasa nak beli sekor tu je.. hihi~ My1st time rasa daging kambing ni. Sedap! Tapi mahal.. Biasa lah tu.....


*Ada jual dengan roti pita RM4.00*

*Ada jual daging sahaja 100gram RM10.00*



Tapi semua tu berbaloi baloi sebab memang sedap! So, sapa yang nak cuba daging kambing ni, boleh lah cari kat area Jaya Jusco Cheras Selatan or Econsave Balakong or ?? Ini lah trademark dia.. cari kedai Perabot Balakong ni, sure nampak kedai Kebab Kambing ni di seberang jalan....




Eh! Lupa nak bagitahu, seingat ai.. Hari ahad tutup! Hari Sabtu? Ai lupa... Isnin-Jumaat, dia buka pukul berapa pun ai dah lupa! Ada tanya hari tu tapi dah tak ingat.. hehe~ Tapi ai selalu beli dalam jam 6pm.. Lepas balik kerja, terus pergi... ada lagi...



*entry ni dah tersimpan lama dlm draft selama sebulan lebih!*










Yang suka makan daging kambing itu sahaja, *rata*
signature ms eida

8 comments:

  1. sedapnye tgk roti pita tu kak..hihi

    ReplyDelete
  2. mcm nk pekene je ni.....

    ReplyDelete
  3. @maya

    Mau? datang la umah angaaa.... hehehe~

    ReplyDelete
  4. saye tau ni kat mane..hehe nana tak makan kambing, tp hubby suke kambing..aritu igt nak beli tp mase tu igt takde kebab, ade daging je..so tak jadi so lain kali bleh la pergi beli..hehe

    **paham tak cite i ni..hehe*

    ReplyDelete
  5. @Nana Aris

    Paham dek nonn... hehe~ Ada jual.. Kalau daging boleh makan dengan nasi nana... or rata cm tu je? sedap wooooooo...........

    ReplyDelete
  6. sgt terliur la eida...ada sengah org taleh mkn dgg kambing kan...sbb darah tinggi ke panas tah..tp eka ok je...

    ReplyDelete
  7. @eKa

    Ida pun ok jugak... hehehhe~ Tapi harap2 jgn la mengundang apa apa penyakit.. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page