Friday, January 27, 2012

Kayanya dengan cutiii ~~


Assalammualaikum w.b.t . .


Hari ni last ai bekerja . . Esok cuti. Esok lagi cuti. Esok dan esok pun cuti . . Esok lagi memang diberi cuti . . Bestnyaaaa . . Tapi kene naik kerja balik on Thursday laaa . . Malasnyaa... rasa macam nak sambung cuti je tapi tak boleh! Tak leh bazir bazir cuti ni . . Tau lah bulan Jan & Feb ni kaya dengan cuti . . Ce masuk bulan Mac, April ? Masak kerja tak de langsung cuti umum !! huhu ~ Disitu lah cuti akan digunakan.. Jadiknya berjimat dengan cuti !!


Muka berkerut nampak bila ai cakap Isnin Selasa ai akan bercuti? Ai sahaja yang akan cuti, uols kene kerja ! hihi . . Cuticuti berhoneymooooooon . . hehe~ Tak sedar ke? Lagi 2 hari je we all nak masuk ke angka 2 dalam hubungan kasih ni . .Auw~ auw~


*hampir kepada dua tahun*



Hari Rabu, ye... diberi cuti sebab CUTI HARI WILAYAHHHH~ sapa sapa yang kerja KL/Putrajaya je boleh cuti tau~~ Jangan jeles warga Selangorrr...hihi~ Selalu kalau Selangor cuti, mesti ai jadik royan jap! Sebab kerja kat KL , duduk di Selangor... Macam ape je ai kene bangun pepagi hari, sedangkan jiran sebelah duk sembang hebat kat sebelah.. Al-maklumlah mereka bercuti... Time tu perasaan JELES ya amat!! HEHE


Tapi yang bestnya minggu depan cuti lagi.. auw~ Bestnyaaaa . . Sabtu-Selasa . . Apa nak buat? Duduk rumah or merayap ? hihi~ Harus ada aktiviti ni . . Tapi tak syok nya bila duit tarak!!! Bongok nye pencurik!! kalau lah limaratus tu ada, macam macam boleh buat.... sengal!









Yang tak sabar nak release tension di BF,
signature ms eida

12 comments:

  1. aku pun cuti....sampai hari khamis,jumaat keje then sambung lagi sampai 9.02.2012...tapi cuti sebab final exam,ade 4 paper sepanjang next week.

    ReplyDelete
  2. nak itottttttt... hihihihi..

    sejuk2 kat sana tu mesti makin hangat la mood honeymoon tu.. hihihi

    ReplyDelete
  3. bestnya CUTIIIIII

    http://izzdfarish.blogspot.com/2012/01/special-request.html

    ReplyDelete
  4. @missayu

    Cuti exam? Ingatkan semua orang dah abis final.. hehhe.. Neway, goodluck babe!

    ReplyDelete
  5. @Zana Adieyza

    Auw~ auw~ bila sejuk nak main polok polok lah.. hiihii

    ReplyDelete
  6. bestnya org tu nak sambut enerbeseri.ke mana kah... ikot boleh...kacau daun pulak eh

    ReplyDelete
  7. @eKa

    Dekat je eka... tak kuar Msia pun... hehehhee

    ReplyDelete
  8. Peninggg gi sana...
    Sila bawak asam segala.

    Hihiksss

    ReplyDelete
  9. @PUANSTOBERI

    Betul cakap kekda.. wajib bawak asam! hihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page