Friday, January 27, 2012

Jeans percuma, salah seorang pemiliknya ialah.............


Assalammualaikum w.b.t . .


Ingat entry yang ai nak bagi Seluar Jeans percuma ni? Ini jeans yang pertama di berikan.. Tadi baru sempat hantar kat pejabat post. Semalam hubby tolong balutkan.. Kali ni guna PosLaju.. Harap harap sampai . . Harap harap jugak dik emahhoney ni suka laaa . .



*Selalu terkait dengan nama Azimah ni.. ishk!!*



Sapa sapa nak usha seluar JEANS free ni , boleh lagi pergi SINI~ Ada 3 lagi yang nak diberikan.. Tapi yang no.3 tu dah TAK DE yer.. Dik EmahHoney ni dah pilih dulu... hehe~ Dik emahhoney oiii, kalau dah sampai seluar ni, bagitahu akak ok?








Yang dah tak muat dah !
signature ms eida

6 comments:

  1. aku pun nk let go jeans and baju2 aku yang banyak giller xmuat dah.....

    ReplyDelete
  2. @missayu

    Tu la.. aku selalu bagi kat arwah adik je, tapi sekarang terpaksa mencari alternatif lain untuk memberi.. =(

    ReplyDelete
  3. @::EIDA::

    aku xde adik..nak g kakak,dia xpakai ape yg aku pakai...hahahaha...skirt2,seluar pendek,nk buang syg,nak biar,semak....

    ReplyDelete
  4. @missayu

    Pakaian yang tak cukup kain tu semua aku buang.. malu nak bagi orang... Yang ok ok je aku bagi.... Baju kurung lebih kepada umah anak yatim je.. =)

    ReplyDelete
  5. eka pun eida... baru je pos FM eida tadi...cuti dah nak sbes baru gegeh nak pos...

    harap dapat sampai ke tgn eida dgn selamat..jauh perjalanan dia kene redah laut china selatan dulu tu

    ReplyDelete
  6. @eKa

    Yeke? yeahhh!! Tak sabar.... =) TQ Eka.. =)

    Sure sampai kat ida basah lencun... sebab dok berenang tu.. hikhikhik

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page