Thursday, January 26, 2012

I'm Back !


Assalammualaikum w.b.t . .


From kampung.. Actually semalam lagi dah stat kerja, dah stat berBW, drop komen, rindunya dengan myluvly blog ni . . etc but suddenly sumthing happen to me ~ Sadisnya!!! Nak meraung pun adooo . . *next entry ya!*


As asually, bila cuti cuti, sure JEM kan? kan? And we all tak terkecuali untuk menghadap kesesakan itu.. hihihi ~ Balik saturday morning around 11am from mymom's house.. Singgah jap hantar sangkar kucing, yer.... Mymom balik kampung melaka nak amik kucing untuk dibela!!! ~


Keadaan stat sesak dari DUKE menghala ke TOL GOMBAK!! Aduiiiyaii~ Sian hubby, ai seperti biasa jadik co-pilot je . . Ai ada gak offer diri nak drive but hubby takmo lak . . What to do . . Sesak sehingga ke KARAK... Masuk LPT, dah ok sikit . .




Tau kan ai bawak balik si Komot ni.. Bising aje dalam kereta , maybe panas kot? Tak pun, dia dah bosan duk lelama dalam kereta.. hihi~ Dari pagi hubby and ai tak makan, hanya alas perut je kat rumah mak. . So, memang we all kebulur sesangat! Nak berhenti kat RNR ? Mak aiiii~ Sepenuh penuh umat manusia yerrrr . . Dapat parking, tapi macam mana nak g makan, komot??? HAHA!! Sudahnya, tapau makanan then makan dalam kereta !! TQ Komot give we all a 'wonderfull' experience ! hihi


*LOVE this moment*


Sudahnya 4 jam dari KL-Jengka which is sepatutnya 2jam++ je ! Aduiii~ kematu b*n*o* ai tau! 3 hari kat kampung, memang meriah. . Komot pun suka duk kampung tapi sian kene kurung je sebab habis merata si Komot ni lariii. . . Kang tak pasal pasal ntah ke mana . .





Meriah kali ni kat kampung, semua balik . . Best best ! Balik ke KL malam Isnin tu, lengang! Tak jem pun ~ Ye la. . sapa nak balik malam kan? Nak nak hari isnin pun pulak, hari selasa kan masih bercuti~ Yang bestnya . . We all dapat diskaun for tol ! Suka sangat !!!~ Rasa sangat berbaloi menempuh jem sesak tu dengan kemeriahan jumpa MIL and saudara ipar . . Hubby? of coz senyum je memanjang , ye la balik kampung dia kan . . Tapi time nak balik KL, demam pulak! hihi *alasan ler tuh!*









Yang masih TRAUMA,
signature ms eida

8 comments:

  1. selama 4 jam juga komot dlm kete? syabas komot..memeow eka tak suka dok dlm kete taw...bunyi je...dia takut kot...nak kata panas buka je ekon.tak tau nape.pastu bila bawa balik kampung dia cam hilang arah.cam takut2... so start pada tu terus tak bawa...once balik kampung tinggalkan dia kat hotel...hotel eida..ngada kan

    ReplyDelete
  2. wahhh..komot pon balik cuti raye ke??hihi

    ReplyDelete
  3. mmg syok bila balik kg!!!

    eida, pasal duit rm500 tu nape? terkejut tgk kat fb eida td... take care my dear..

    ReplyDelete
  4. wah bawak balik kucen skali.dye x larik lak eh.

    ReplyDelete
  5. @eKa

    Aah.. bising gak! Tapi tido jugak... hihi.. tu yang ada kala ida bawak keluar jugak... Agak jakun tengok kete kat sebelah... hihihi


    *orang semua dok pegang anak, ida pegang anak kucing! boleh??* kekeke

    ReplyDelete
  6. @Zana Adieyza

    Memang syok!! Nanti ida up entry yer zana.. sadisnya!!!

    ReplyDelete
  7. @Cikpuan rara

    Dlm kete buh dlm sangkar rara... Kat kg pun kejap kejap je bawak keluar.. nak larik jugak tu.. tapi kawalan ketat! hhahaha!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page