Friday, January 20, 2012

I Love PINK !


Assalammualaikum w.b.t . .


Tadi pagi udah la datang lambat ke office sebab gara gara hujan lebat pagi. . Lagi lebat, lagi kutarik selimut tu. . hihi~ Masuk office je buat kerja sikit sikit dah pukul 12.15! Yeahhh~ REHAT time! Hari jumaat rehat awal sikit, 12.15-2.45pm.. Mana nak pergi ni ? IKEA time!!~


Pergi berempat, tak da apa nak dibeli dalam kepala hotak ni.. Just temankan Sis P beli barang rumah.. Suddenly ai ternampak , ouhh... PINK ! Benda tak seberapa tapi sebabnya PINK. . Terus meroyan !! hiihi~i Nak beli nak beli !! *jgn ikut perangai membazir ini yer* Apa kah benda PINK itu??

*Bekas pensil PINK + Beg IKEA PINK (dulu biru kan??)




Jam 3.15pm baru nampak batang hidung kat office . Jangan tiru perangai ai lagi yer~~ Tapi tapi, boss tarak pun!! hihi *SELAMAT*












Yang sememangnya menggilai warna PINK,

signature ms eida

6 comments:

  1. alaaaa...canteknya beg ikea tu!! br beli bulan lepas. napa xde yg fancy itu! mau!

    ReplyDelete
  2. Olooloo..switnya peminat pink. Eh. Bes nyer rehat le smpai ke IKEA. Akak skang rehat maleh nak kuar dah. PEnat.. faktor usia la ni. Hahah

    ReplyDelete
  3. gimme 5.eka pun peminat fink

    ReplyDelete
  4. @yannie bunny

    Baru ni yannie.. Kene pergi lagi IKEA macam ni! hihi

    ReplyDelete
  5. @PUANSTOBERI

    Tegar pink ni akak! HEHE~ Kekadang tu tak g mana mana gak.. ikut kerajinan kaki. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page