Thursday, January 5, 2012

Hourglass Figure with dumbells pink!


Assalammualaikum w.b.t . .

Kenal siapa ini? Kelly Brook! Gila lawa kau ni wehhh! Body meletops! Rambut lawa~ Hidung mancung.. hihihi~ Inginkan Hourglass figure? Kelly berkongsi rahsia..... jeng ... jeng....

Sumber : Sini


Ini Rahsianyaaa~ Senaman!!! Aduhh~ Tang senaman ini malas sikit kan? Dah tu macam mana nak dapatkan hourglass figure ni? Ciss. . nak bodek bodek hubby beli yang ini untuk ai pulak la..~ Alaa, 3-5kg dumbell tu baru berapa, tak sampai RM50 pun! Kene ada mat sekali yer.. leh guna gunung punya mat.. hihi~


Nampak macam senang kan? Nak try lah! hihi~ Nak gym malas der... buat kat rumah lagi senang... bila bila masa pun boleh.. Chaiyokkk ida!




*Apa apa dulu, kita cari dumbell Pink ini dulu yer.. hehe*






p/s : postif dalam semua hal ok!
p/s/s : Nak kurus sebab nak concieve *berat badan mempengaruhi*
Nak kurus sebab nak cantik!
Nak kurus sebab nak sihat 4ever/keep fit..









Yang nak kurus, azam 2012 ni!
signature ms eida

16 comments:

  1. kat rumah aku pun mcm2 gym set ade...dayat mmg workout kat rumah...dgn protein bagai...xgak sixpack..just dia keep fitness la..

    ReplyDelete
  2. hahha..mendalah tu chinta beli kat avon..en suami gelakkan chinta nengok menda tu..caiyok2 eida..heheh

    ReplyDelete
  3. @missayu

    Lain orang lain dapatnya..even set lengkap ada kat rumah tapi tak de disiplin nk buat, tu yang tak dapat hasil nya...

    Aku harap sangat andi berdisiplin dalam hal ni! Baru nampak hasil.. =)

    ReplyDelete
  4. @chinta...

    Kat avon chinta? kaler pink ada? Kalau dgn pink, semangat ida berkobar kobar! haha!!

    ReplyDelete
  5. xminat aku laki badan ketak2 tu sebenarnya...biar la dia mcm tu...janji fitness ok sudahlah....hehehehe..aku tggulah,time pantang nak pantang betul2...mane tau boleh balik to my 60kg weight...hahahahaha

    Ayu yg kuat berangan!

    ReplyDelete
  6. @missayu

    Aku pun tak minat.. haha!! Tapi andi suka .. nak buat cmne... Isteri solehah katakan, ikut jela.. hihi

    ReplyDelete
  7. eida, ko kena halang mat dr ada badan berketak-ketak tu... sbb bdn berketak tu buat body jd keras... lps ni dah tak best nak tido atas dada atau lengan die... wakaka...

    ReplyDelete
  8. @Cikpuan rara

    tau xpe... tapi kita kene rajin! rajin!rajin! hihi

    ReplyDelete
  9. @careno

    Skrg pun badan die dah keras la... cis... hihi

    ReplyDelete
  10. ooo.. itu keras tulang... lain tuu... hahaha...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page