Thursday, January 26, 2012

Habatus Sauda pulakkkk !


Assalammualaikum w.b.t . .


* Habbatus Sauda*


Stat makan hubby wifey : 20hb Januari 2012 *setiap pagi 2 kapsul*
Bertambah lagi suppliment yang perlu dimakan setiap pagi. . ~
Harap harap dapat berdisiplin dengan kaedah INI.
Setakat hari ni, masih tidak tinggal lagi... Alhamdulillah.










Yang tak diserang soalan cepumas ini semasa balik kampung,
signature ms eida

10 comments:

  1. supplement tu utk ape kak.. ayh cik syue ade jual habbatussauda jugak,, tp yg jenis minyak sapu,, mmg berbaloi2.. hargenye pun murah rm13 shj :)

    ReplyDelete
  2. eida...habatusauda ni mmg dlm kapsul dia ke.nape eka beli dia biji2 kecik ae.ke sama je

    ReplyDelete
  3. @Cik Syue

    Suppliment berkhasiat ni.. Macam macam khasiatnya untuk dalaman kita... kalau macam akak, mestilah nak makan untuk concieve... ada jual minyak sapu?? selalu tahu yang kapsul je...

    ReplyDelete
  4. kena la sangat berdisiplin... wife gua pun sampai sekarang sgt berdisiplin makan ubat... kalau tak berdisiplin alamatnya nanti terkeluar Akiff Jr pulak... wakaka...

    ReplyDelete
  5. @eKa

    Macam macam jenis ada eka... Ida amik yang ni sebab ada banyak kapsul ... hehehhe~

    ReplyDelete
  6. eida beli katne ni..nana salu jumpe yg minyak die tu je..rasenye kalau minyak tu memang tak tertelan..kalau pil ni ok la sikit kan

    ReplyDelete
  7. @Nana Aris

    Tu la ida prefer lagi kalau pil pil ni.. hehe~

    Ida beli kat Giant Cheras, tepi highway ke KL tu... Kat kedai ubat.. kat sebelah kedai speddy tingkat atas Giant.. =)

    Hege RM20 tp akak tu sangat baik bagi RM18.. hihi

    ReplyDelete
  8. eida, zana pernah dgr pasal ubat ni.. tp x pernah pulak beli.. hihihi.. nak cari jugaklah nnti..

    eida, zana sedih.. soalan cepu emas utk zana banyak sgt.. sampai nangis2.. masa tu terus lapor kat ttc corner.. sambil taip sambil nangis..

    ReplyDelete
  9. @Zana Adieyza

    Nanti zana cari yer.. kalau tak jumpa bgitahu ida... ida boleh belikan...

    Yeke zana?? Sedihnya... ida kene tanya tapi soalan tu macam membina sikit bukan perli ke apa... Takpe zana, ALLAH nampak semua tu.. InsyALLAH ada sinar itu kita nanti.. =)

    Hugs for u babe!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page