Tuesday, January 31, 2012

Ex-Bride pon bolehhhhhhhh


Assalammualaikum w.b.t . .


Sapa kata bride je boleh pakai INAI??? Ex- Bride pun bolehhhhh~ hehe~ Saja nak semarakkan lagi mood berhoneymoon ni . . Dulu masa nak kahwin, mysis yang tolong pakaikan... Now, hubby yang pakaikan... Bila semua orang tanya ai, sapa pakai? Ai jawab hubby la... Semua terkejut! Haaa... jangan tak sangka hubby ai serba boleh! HAHA!!


Sapa sponsor daun inai kat ai? Tu diaa... Sis P laa.. TQ Sis P, tahun depan bagi lagi yer.. hehe~ Memula tu dok msg sis p cakap nak daun inai, she said ok je but after dia naik cuti lor.. Dengan mood tak sabar gelojoh ni pergi beli inai cube tu.. Lama sangat nak tunggu yang daun punya lahaiiiii~ pakai lah.. tahan dua hari je pun! hihi *tu pun hubby pakaikan..*


Tiba masa, tak silap ai malam 12Januari, ai stat pakai.... Hubby pun dengan berusaha menumbuk daun daun inai tu sehingga lumat! Pastu mula pakaikan kat jemari wife nya . . Selama 8jam ai pakai! Dari pukul 10.30-6.30am.. Tido sekali dengan inai inai ni.. Semangat kan saya??? Teringat masa nak kahwin dulu~ auw~ auw~


*Akhirnya*



p/s : entry auto publish








Yang masih di BF,

signature ms eida

14 comments:

  1. waahh..merahnye...
    semangat siap balut mengalahkn bride akk ek..hihi

    ReplyDelete
  2. wah..wahhhh...
    dah start gedik dia pakai inai eh..
    mentang2 nak haniemun..jeles la nih..huhuhuhuhu..
    ooo..sarung plastic ye..
    akk x penah sarung plastic..tu yg tburai esok nye kot

    ReplyDelete
  3. suka nya inai daun.skrg ni susah sgt nk jumpa.

    ReplyDelete
  4. cantik merah dia..biasa eida letak menda masa tumbuk tu?

    ReplyDelete
  5. tak pernah lagi la pakai inai lepas kawin ni. selalu kerap pakai masa sekolah lagi. sebab jiran sebelah selalu giling inai bagi kat zaza. tu yang best.. ada sponsor.. hihihi..

    ReplyDelete
  6. auw...sronok kan...eka pun retu pakai inai gak...weheheh..rajin nya en somi toong gilingkan..eka tok yg gilingkan/tumbukkan

    ReplyDelete
  7. nana pon suke pakai inai..suke yang merah2 tu!

    ReplyDelete
  8. @.: iEyLa :.

    HAHA!! Semangat dik.. ntah kenapa.. hihihi

    ReplyDelete
  9. @intan_blur

    Harus la gedik! HAHAHA~~ Idea plastik tu hubby yang suruh pakai.. dia takmo kene katil sebenarnya.. hihihihi

    ReplyDelete
  10. @Cikpuan rara

    Aah susah nak jumpa, tapi kat kg kg masih ada yang tanam.. hehehe~

    ReplyDelete
  11. @chinta...

    Ida ada campur sikit dengan air limau nipis.. petua mak, katanya bagi bertambah merah. ida cuba then betul merah! siap ada hitam hitam sikit sebab terlampau merah!! hihihi

    ReplyDelete
  12. @Zaza

    Ini pon orang sponsor kak.. hehehhe

    ReplyDelete
  13. @eKa

    Eka cayang.. sbb eka pakai lah, ida tergerak hati nak pakai... hehhehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page