Sunday, January 29, 2012

Bongsu vs Tengah


Assalammualaikum w.b.t . .


Bila baca entry pasal Pasangan Serasi kat blog Ero~ Ai pun terkinja kinja request nak tahu di sebalik karakter posisi hubby and ai pulak.. Sib baik Ero yang hensem bergaya ni share kan.. hehe~ *bodek baik punya ni!*


Ero kata kalau nak perkahwinan itu bahagia *sila jangan percaya!!* , carilah pasangan yang berlainan posisi... Cth, Anak sulung, anak bongsu, dan anak tengah.. Macam situasi ai adalah hubby anak bongsu, dan ai adalah anak tengah dlm adik beradik ai . . So, Bongsu VS Tengah ! Got it? Mari kita lihat . . .


BONGSU + TENGAH = AMAN

Sebab apa Wa cakap camtu?
Ini kerana seorang pasif dan seorang lagi sosial.
Sebenarnya ini satu kombinasi yang baik dalam segala aspek

APA YG WA SARANKAN PD YOU

First : jgn sesekali perlekehkan pasangan anda,
walaupun mungkin idea yg dikemukakan kedengaran
agak pelik dan lucu.
Juz dengar dan fikirkan aje!

Second : Sesekali cubalah idea-idea baru!
Bukan apa, sekadar ntk memeriahkan dan
menghangatkan lagi perhubungan anda berdua.

Third : Berusahalah untuk menonjolkan kelebihan pasangan anda.

Fourth : Berusaha untuk berkongsi dalam segala hal.
Jangan menangis atau ketawa sorang2 tau!

Nak baca penuh , baca SINI yer~~ nanti Ero akan share ikut posisi yang lain pulak.. Tungguuuuuu ~~ Macam seakan akan we all je... tapi tak boleh percaya sangat! Khurafat tu! Enjoy enjoy je.... Bestnyaaaa.. cuti cuti... hikhikhik *tetiba*


*tomorrow is the day* wink_wink*




signature ms eida

10 comments:

  1. akak juga bongsu n tgh.
    tp terbalik ngan eida, akak yg bongsu incik asben tgh. hikss :)

    ReplyDelete
  2. part hensem bergaya tuh, THANXXXXX!!!
    kah3...

    ReplyDelete
  3. uit2...macam sama lak..en suamim chinta tengah..chinta bongsu..heheh...enjoy je ngan fakta yang diberi..kihkihkih

    ReplyDelete
  4. zana anak bongsu, encik adiey anak tengah... hihihihi..

    eida, happy anniversary dear!! semoga terus sentiasa bahagia.. zana doakan ada "rezeki" eida x lama lagi..

    ReplyDelete
  5. salam gedik ku syg..aha..dah lame x singgah sini..rindu seh..hehehhe
    kurafat..kurafat..haahhaha...kdg2 ade betul nye jg..hehhe..

    ReplyDelete
  6. @Ekjozbuluh

    Wakakkakakka!! harus bodekk lebih... =p

    ReplyDelete
  7. @chinta...

    Ramai yg sama rupanya.. patut kita serasi bersama.. hihihihi

    ReplyDelete
  8. @Zana Adieyza

    sama jugak? hahhaa!!! bolot abis TTCians.. hihi... TQ dear~ Amin...... =)

    ReplyDelete
  9. @intan_blur

    Jgn percaya tau! Baca je.. hahhaha....

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page