Tuesday, January 3, 2012

Big Apple Donut Cushions


Assalammualaikum w.b.t . .


Uols semua dah tahu ke belum ? Pasal ni la.. Pasal beli donut dapat bantal donut! Cumil sungguh wehh~ Lama dah berlangsung promosi ni, tapi ai baru terkedek kedek beli.. Sebab selama ni promosi untuk bantal yang ai tak berapa nak suka!


Keterangan lanjut : BIG APPLE


So, after menyambar Mr. Taff, we all singgah jap beli Donut BigApple kat bawah Plaza Lowyat tu.. Sekali tengah promosi bantal donut strawberry laa... a.k.a bantal tu colour PINk! hehe~ Ai memang tertunggu tunggu bantal ni. Wajib beli!


*Dah beli, yeahhhhh~*


Ok ! Bukan lah free mana nya pun, tapi once bila uols beli 6 0r 12 pcs donut, uols semua boleh beli bantal cumil ni dengan harga RM9.90 je!! Kalau tak, bantal yg cuper cumil ni berharga RM21.90 tuuuuu~ Sedang elok je bantal ni ai letakkan dlm gegurl ai~ Sama sama cumil! hihi





p/s : after ni nak tunggu sunset oreo lak keluar! pun cumil gak!~











Yang suka bantal Pink Twister tu tapi tak suka makan! Manisssssss~
signature ms eida

8 comments:

  1. Eh.. acena akak tatau pong.. hahaa.. lama da tgk jenguk FB BA ni, jd promo2 dia da terlepas. Nak redeem BA masa bufday retu pun tak lepas. Wugi jadi members 365 dia.

    Nak la gak...

    ReplyDelete
  2. @PUANSTOBERI

    Mak aii kekda.. siap jadik member tu... kemain suka makan donut ye.. harus ada koleksi bantal BA ni! Cepatttttannn... =)

    ReplyDelete
  3. eh... tetibe rasa nk pergi beli donut.. hahahaah

    ReplyDelete
  4. Lama tak makan big Apple..!

    **Diet Shura,Diet :)

    ReplyDelete
  5. @cikbedahlaser

    Nak makan donut ke nak tdo pakai bantal donut? Memang ini tujuan entry dibuat... pergi beli donut sekarang... hehhehehe

    ReplyDelete
  6. @.:shura shushi:.

    No! No! Shura tak boleh makan... harus diet ye! After bulan 7 baru boleh makan.... hehe

    ReplyDelete
  7. yeayyy..dh beli pn Sunset Oreo Cushion..huhu..chumil jgk..huhu

    ReplyDelete
  8. @iera 11

    Wahhh.. bestnya!! Nak beli jugak lah nnti.. kat TheMInes ada BA =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page