Thursday, January 12, 2012

Apa itu BIG Shots ?


Assalammualaikum w.b.t . .





Sapa sapa tahu ape ke benda nya ni?? Ai dapat email pasal ni... Gila malas nak google! Ada yang kata bagus, ada yang kata TAK payah apply.... Tapi bila tengok benefits dia, kumpul point dapat free ticket? Macam best! Sapa sapa ada kad ini???????? Masa tengok travelog air asia pun ada pasal kad ni... hmmm








Yang suka je dapat tiket free!
signature ms eida

10 comments:

  1. aku dah ade kad biggies ni...dia kad prepaid...mean ade duit ko blh gune to shopp ler....and collect point n redeem point

    ReplyDelete
  2. @missayu

    Dimana mana boleh guna kad ni? Makne nye kita masukkan duit kita dlm kad ni then boleh shop? Tak perlu bawah cash banyak banyak la?? Ada yuran tahunan kan? RM10?

    ReplyDelete
  3. rm10 tu fee waktu buat kad tu je rasenya... dia ada visa so rasenya boleh gune di dalam dam luar negara....aku tgk travelog airasia diorg gune kad tu....

    ReplyDelete
  4. @Cikpuan rara

    HEHE~ Nanti dah tahu ida bagitahu rara.. mana tau lepas ni rara nak travel oversea.. hehe!

    ReplyDelete
  5. @missayu

    Yuran masa buat tu? Tapi tadi aku baca kat blog sape ntah dia kata 2x die terkene yuran RM10 tu... sampai skrg AirAsia tak jawap pun kenapa...

    Aku pun tengok, nampak diaorg gune, hari ni dpt email suh apply.. huhuhu

    So, ko guna selalu tak kad tu?? LEbih banyak kebaikan or keburukan??

    ReplyDelete
  6. eka pun tak tau.adakah ia sama mcm enrich card yg malaysia airline tu...

    ReplyDelete
  7. @eKa

    Ida tak selalu naik MAS.. lagi tak tahu.. hihihihihi

    ReplyDelete
  8. wow ape tuh?? orang x pernah naik kapal terbang tak tau :P

    ReplyDelete
  9. @C.I.N.T.A

    Ida pun taktahu cinta.. tu eka yg selalu naik pun taktahu, ape cer? hihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page