Monday, January 30, 2012

Alhamdullillah. Syukur. Dua Tahun.



Assalammualaikum w.b.t . .




Hari ini 30 Januari 2012 genap usia perkahwinan we all menjangkau dua tahun..
Dua tahun, nampak macam ala . . baru dua tahun !
Tapi banyak mengajar ai dunia seorang isteri ni..
Alhamdullillah, syukur kepada Yang Maha Esa, mempertemukan kami..
Memberi kami peluang untuk berkongsi hidup selama dua tahun ni..
Semoga hubungan ini kekal sehingga liang lahat!
Aminnnn~~~


*Doakan keluarga comel we all bertambah 'ahli' pada tahun ini*


*Pengantin Dua tahun ni sedang berhoneymoon di Bukit Fraser*



p/s: auto publish







Yang sedang syok berada di BF,
signature ms eida

20 comments:

  1. happy anniversary eida & husband!!

    semoga terus kekal bahagia hendaknya.. zana & adiey doakan agar "rezeki" yang dinanti tu akan dpt dimiliki x lama lagi.. insyaAllah...

    ReplyDelete
  2. Happy Anniversary yaw....

    Moga ada rezeki utk kalian menimang cahaya mata tahun ini :)

    ReplyDelete
  3. Wa n family doakan nati yu all trs tambah family double!...keep on pray!
    Congrats yu two!...

    ReplyDelete
  4. insyaAllah gedik.. ;)
    akk sntiasa doakan yg terbaik utk adik ;)
    tahniah ye krn menjangkau 2thn..2thn dah lama jg tau..byk kenangan manis n pahit kan sbg isteri..

    ReplyDelete
  5. hepi annivesary dyh...
    aku doakn jodoh ko n andi kekal smp bile2..
    n paling aku doakan korang bedua dmurahkan oleh ALLAH rzki yg tidak ternilai hebatnya iaitu cahayamata...
    hope thn ni rzki 2 berpihak kpd korang bedua...
    aminnn

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, semoga bahagia selalu ♥♥

    ReplyDelete
  7. happy anniversary dear

    sangat comel mase ni

    may all ur wishes come true eida!

    ReplyDelete
  8. syioknya...nak kacau daun boleh...selamat berhanimun...take care

    ReplyDelete
  9. @Zana Adieyza

    TQ zana =) Amin.... Moga moga doa zan termakbul!

    ReplyDelete
  10. @Ekjozbuluh

    TQ bebeh!!~ Double? sukanya!!! Aminnn.........

    ReplyDelete
  11. @intan_blur

    TQ Kak ...Amin.... Betul, 2 tahun.. macam macam hal.. hihihihi.. belum 20thn lgik!

    ReplyDelete
  12. @MaMADeBOt

    TQ Anumm...Amin.... Jgn ko tambah lagi sudah.. bagi chance kat aku lak... hehehhehe

    ReplyDelete
  13. @Nana Aris

    TQ Nana...Choii... skrg tak comel dah ke? haha!!

    ReplyDelete
  14. @eKa

    Takboleyyyyy.... hehhehehe~ TQ dear!

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Akak....... datang jenguk entry lame ida yekkk *malu*

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page