Friday, January 27, 2012

aDiey aDieyZa Birhtday GA

Assalammualaikum w.b.t . .


Close: 27Jan2011


Fuhh! Selamat sempat join this GA owner by Zana Adieyza~
GA ni sempena Birthday en.aDiey kan zana? Yang ke-29 kan? kan?
Ida ternampak kek tu... hihihi~
Ida join coz nak support ZANA !~



Ok, entry yang ida paling suka ialah entry: First Wedding Anniversary AdieyZa . . . Kenapa ida suka entry ni? Sebabnya uols look so cute together ! Tangkap gambar main polok polok *peluk peluk* , main suap suap kek which is sangat romantik hokay !!~ Even uols celebrate this moment simple dengan makan PHD kat rumah je *hehe* tapi ida dapat rasakan saat saat tu lah yang paling manis sebenarnya kan? kan?! Sila ngaku ! Kalau g jauh jauh pun, penat berjalan nak buat apaa..... baik duduk rumah, layan romantis bersama en.adiey best kan? kan? Kesimpulannya, ida memang suka tengok pasangan HALAL yang romantis macam uols , like we all jugakk *eh! terperasan lak!* HAHA


Even ida tahu dah terlambat, tapi nak wish jugak! Selamat Hari Lahir Adiey . . Semoga panjang umur murah rezeki hendaknyaa !!!~ Walau kita baru sekali jumpa, ida tahu adiey boleh mampu jadik seorang suami, ayah yang palinggggggggg superb THE BEST di muka bumi , di dunia dan akhirat.. Jaga zana bebaik ! Wish ur happiness 2012 come true ~










Yang sukanya beromantis macam tu,
signature ms eida

2 comments:

  1. tq so much eida!!!

    thanks sgt2 sbb sudi support GA zana.. zana hargai sangat2..

    suka eh polok2 ni.. gataiiiii..

    ReplyDelete
  2. @Zana Adieyza

    Harus la.. kawan kan.. hehee~ Suka gatai gataiii ni... hehehhee~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page