Tuesday, January 3, 2012

2 hadiah dari new BF~

Assalammualaikum w.b.t . .


Menang lagi! Yeahhhh~ Even bukan tempat pertama, ada aku kesah? miaahahahaha . . Masuk contest sebagai tanda sokongan untuk kawan baru ni.. Sekali ada luck pulak! Sukanyaaa~


Menang kalendar Korea Dec/Jan 2012

*to Eka, cepatan sambung update cuticuti Korea tu, hihi*





Menang shawls dari Contest MyGreatCutiCutiCinta - Kekda

*tambah lagi koleksi shawls ai~ tp ini lebih sesuai menjadi selendang ketika sejukkkk,
sbb tak reti pakai besau nau.. hihi*





TQ to Pihak Penganjurr~ Ai baru tersedar, lagi beberapa minggu nak masuk 2 years lah!! hihi~ Harus lancar GA ini.... Tungguuuuuuuu~







Yang suka masuk Contest!
signature ms eida

4 comments:

  1. hahahaha punye lah gigh cari button komen td.hehehe. cntek shawl tu.

    ReplyDelete
  2. Btul la..akak pun jenuh carik button komen nih.

    Shawl tu mmg utk balut badan kut. Akak terbeli retu lps tu cam tau mmg takkan pakai la, so, trus wat adiah. Simpan kat opis ler, wat selimut. Hihikss :D

    ReplyDelete
  3. @Cikpuan rara

    tiru awak jugak ni.. hehehhe~ TQ RARA

    ReplyDelete
  4. @PUANSTOBERI

    Ala kekda, susah ke? tak kan? hihi.... Ouh yeke?? patut semalam duk belit belit tak jadik.. hubby dah gelak gelak da... last last ida bawak g office je ni... jadik selimut... Rupanya memang itu lah tujuannya.. hehhehe.. TQ Kekda!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page